Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Представителите на една зодия по-добре да не се захващат с важни дела днес
Автор: Екип Burgas24.bg 09:02 / 21.03.2019Коментари (0)3249
©
Хороскоп за днес, 21 март:

ОВЕН

Постигате съгласие 

Честита Първа пролет! Погледнете на света от друга гледна точка. Сложете розовите очила и имайте надежда за по-добри времена. Днешният ден ви носи позитивен заряд и въпреки че ще се противопоставяте на всички около себе си, разполагате с реалния шанс да постигнете съгласие по различни въпроси.

ТЕЛЕЦ

Активни и забързани 

Днес сте активни и доста по-забързани от друг път. Честита Първа пролет! Тя ви носи полъха на нови мечти и стремежи. Днес се освободете от недоброжелателни познанства, които ви пречат да разгръщате енергията на своята мисъл. Ще постигнете съгласие с всички, с които имате общи интереси.

БЛИЗНАЦИ

Действайте постепенно 

В желанието си да предприемете нова инициатива, мотивирани от успехите, на които се радвахте допреди няколко дни, днес сте в състояние да се заемете с множество неща наведнъж. Честита Първа пролет! Началото на новия сезон обаче изисква плавност от ваша страна, а не стрелба напосоки.

РАК

Направете планове 

В четвъртък чувствате спокойствие, с което ще действате през целия ден. В хармония сте със себе си. Честита Първа пролет! Тя ви дава сили и амбиции, мечти и цели за постигане през сезона. Днес си позволете да помечтаете и да направите някои малки първоначални планове за сезона. Денят е благоприятен.

ЛЪВ

Добра новина 

Днес не сте в най-блестящата си форма, за да се захващате с важни дела. Избягвайте вземането на решения, от които зависят бъдещи развития. Ще съжалявате. В следобеда ви чака вест. Тя е повод за по-добро настроение. Честита Първа пролет! През този сезон ще свиете в съвсем нова посока в личния си живот.

ДЕВА

Трудът ви се оценява 

В четвъртък приходите са неизменна част от прогнозата за деня. Настроението ви се подобрява, повишава се самочувствието ви. Виждате, че трудът ви се оценява по достойнство. Честита Първа пролет! Новият сезон ви дава поле за разгръщане на мисълта и енергия да работите по постигане на своя голяма цел.

ВЕЗНИ

Време за промяна

Служебни проблеми и нарастващото ви лично недоволство са основните причини да сте агресивни и нападателни днес. Това поведение ще нанесе вреда върху вашия социален живот, като накара хората да се отдръпнат. Ще попаднете в изолация, ако не осъзнаете грешките си. Променете се.

СКОРПИОН

Отстоявате каузи 

Честита Първа пролет! Чувствате се великолепно. Въпреки похвалите, които се сипят по ваш адрес, не забавяйте темпото. Борете се за своите собствени каузи. На работното място трябва да убедите партньорите си в своята гледна точка. Ще успеете чрез делови подход, а не чрез налагане на мнението си.

СТРЕЛЕЦ

Положителна енергия 

Днес имате свои собствени нужди, които, за съжаление, почти никой няма да разбира и удовлетворява. Чувствате се като капсулирани в свят, в който хората са враждебни, а вие – дружелюбни. Честита Първа пролет! Позволете тя да ви зареди с позитивна енергия и добро настроение. Преглътнете една обида.

КОЗИРОГ

Напрежението си отива 

Нищо не ви спира да осъществите важни промени, ако работите самостоятелно и ако действате сами. Избягвайте спекулативните сделки и предложенията за бързи пари. Честита Първа пролет! Тя ще ви донесе период на относителна стабилност, която да улови излишните емоции и напрежението около вас.

ВОДОЛЕЙ

Забързан четвъртък

Тежат ви неприключени задачи, които е трябвало да свършите до този момент. Подгответе се за изключително забързан четвъртък, в който делата ви могат и да се проточат. Честита Първа пролет! Тя ще ви донесе нов заряд в личните взаимоотношения и в сферата на личния ви живот. Бъдете подготвени.

РИБИ

Финансова стабилност

Нуждаете се от спокойствие. Главата ви е пълна с мисли, но малко от тях можете да споделите към този момент. А и няма хора, на които сте в състояние да се доверите. Честита Първа пролет! Този сезон ще донесе при вас финансова стабилност и възможност да подобрите месечните си приходи.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: