Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Кметът на Айтос преряза лентата на най-модерния арматурен двор в Южна България
Автор: Екип Burgas24.bg 15:50 / 01.02.2019Коментари (1)14539
Изключително съвременно по подход за работа производство отваря врати на територията на промишлена зона Айтос. Лично кметът Васил Едрев откри тържествено новия арматурен двор и инспектира изработката на първата произведена продукция.

Продуктът е добре познатата ни строителна арматура, без която не може нито една стоманобетонна конструкция, разликата е в метода на производство. Новият арматурен двор е с капацитет на обработка 30 тона на ден, разполага с най-модерните налични на пазара машини и е с амбиция да възроди икономическата активност в Общината.

Машините са изготвени от световен лидер в производството на оборудване за обработка на арматура и стомана, като дворът на Баумикс - Айтос разполага с две линии. Останалите цехове с подобно оборудване в България са само с по една производствена линия, това ще рече, че машинният капацитет в Айтос надвишава два пъти всеки друг цех за строителна арматура в страната ни.

Новото производство ще допринесе и за възраждане на икономическата активност в Айтос. Огромният капацитет в двора на Баумикс е удачен избор за всеки мащабен проект в страната и в същото време модерната технология на машините позволява прецизност и гъвкавост, така че да се обърне внимание на малкия клиент със заявка за малка къща, малък търговски обект, гараж, плоча, ограда, и т.н.

Клиентите - големи и малки, ще избират Баумикс, не защото е наблизо, а защото мащабите на производство и гъвкавият подход са гаранция за изключително изгодни цени и изпълнение в срок. Производството в базата на Баумикс е в състояние да превърне Община Айтос в
©
главен център за изработката на строителна арматура за целия Югоизточен регион и така да утвърди Айтос като главен пункт за строителни материали.

Тържественото откриване уважиха и видни представители на местния бизнес, сред които г-н Тодор Георгиев от фирма "ДОРОСЛАВА" ООД и собственикът на "БУРГАС КОМЕРС" г-н Стефан Георгиев.

"Впечатлен съм от инвестицията, иска се смелост да инвестираш в 100% ново оборудване и в такъв мащаб, сигурен съм че това е пътя за подем, премереният риск, и добрият бизнес план! Този арматурен двор определено е един впечатляващ бизнес план с голям капацитет", подчерта Стефан Георгиев.

"Адмирирам подобни смели проекти, те са основният двигател на родната ни икономика, желая от все сърце успехи на новото производство“, добави Тодор Георгиев.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 05.02.2019 г.
0
 
 
Инициативата, както и инвестицията за инсталирането на подобен род роботизирана поточна линия за обработка на сурова арматура от кангали(рулони) и пачки е доста скъпа и рискова предвид капацитета си на производителност на машините МЕР - Италия.От друга страна такъв арматурен двор не само, че замества и съкращава човешки персонал в пъти, но и вече има инсталирани поне 3 поточни линии с по- голям капацитет от тази във Интерком Груп( Варна и Елин Пелин), ПЛАНЕКС ООД(Варна), които са работещи още от 2008 и 2009г. Лично аз бях посредникът в търговските сделки при закупуването им. Съветът ми към PR на тази строителна фирма е да не изопачава факти в целта си да изчетка до блясък и уникалност името на рекламодателя си, защото някъде там сред читателите има и коректив. Моля за по-точен изказ и назоваване на факти.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Закупуване на самолети F-16
България в еврозоната
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: