Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Сашо Диков избухна: Отношението към Вълчо Арабаджиев е брутално!
Автор: Екип Burgas24.bg 23:39 / 11.01.2019Коментари (3)2140
©
Специализираният съд държи Вълчо Арабаджиев зад решетките без нито едно доказателство! Това каза журналиста Сашо Диков в предаването "ЕвроДикоф“ по телевизия "Евроком“.

"За първи път в живота си виждам как адвокат се моли на прокурор да му бъде дадено поне едно доказателство за вина на обвиняемия, а прокурора да не може да даде нито едно!“, каза Диков по повод 5 месечното задържане на Вълчо Арабаджиев от Специализирания съд.

В предаването си Диков подчерта, че Европа трябва да научи за безобразията ставащи в България. Според него е пълно безумие факта, че съдията за пореден път отказа на Вълчо Арабаджиев законен преглед от лекар поради влошено здравословно състояние.

"Да не даваш възможност на едно момче на 21 години да бъде прегледано не е правосъдие! Уплаших се от това което чух! Потресаващо е това което се случва с това момче. Драмата е пълна, а всички медии мълчат!“

Сашо Диков цитира думите на адвокат Илиан Василев, че Вълчо Арабаджиев е заложник на прокуратурата и че срещу него няма нито едно доказателство, че Вълчо е извършил престъпление.

Диков бе кръстил анонса на предаването си с въпроса "Заложник или да?“ с което заглавие достатъчно ясно онагледява случката със сина на Ветко и Маринела Арабаджиеви.

Телевизионният водещ цитира думите на адвоката на Арабаджиев – младши, че има опасност той да получи парализа ако не отиде на преглед, като допълни, че прокурорите 3 пъти са били призовавани да посочат поне едно доказателство срещу Вълчо, но те не са успели да дадат нито едно, пише Хотарена. В цялото предаване Диков наблегна на факта, че "Вълчо е заложник на прокуратурата“, а медиите в България мълчат.

"Уплаши ми се окото“ от това дело! Това е безумие! Светът трябва да научи за всичко това“, каза още Диков.

"Рано или късно всички ще разберат какво точно представлява този съд!“, каза от своя страна адвокат Илиан Василев.

"Според параграф 3 от Европейската конвенция за правата на човека това се нарича "изтезание“. Един ден България ще плаща за действията на този съд и прокуратурата“, заяви от своя страна адвокат Аделина Натина.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
платената жрица на журналистиката почна да си върши "работата" САШО ЧЕНГЕ МРЪСНО ,ГОСПОД ЩЕ ТЕ СЪДИ ЗА ВСИЧКАТА ПОМИЯ КОЯТО СИ ИЗЛЯЛ КАТО "ЖУРНАЛИСТ"
с .. . с. с.с .с с. с.с
+4
 
 
Сашенце Диково, иди нагоре по Пампорово и питай как е построен хотела на Ведко, миличкият той. Как използуваше хората от региона, колко домове подпали, колко народ изгоря с едни парички, колко душички попиля, Синчето му поне е на топло. Всичко на тази земя се връща!
+1
 
 
Гешев, идва видьов ден! Ще си платиш за злините!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: