Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
По походката ще ги познаете. Стилни кецове за уверения мъж
Автор: Екип Burgas24.bg 11:24 / 05.11.2018Коментари (0)1202
Няма по-ефектен аксесоар от мъжките цветни кецове. С червени, жълти, сини, бели и всякакви други в зависимост от нюансите, които ви допадат можете да разнообразите своя дневен аутфит. Но защо кецовете са толкова популярни и наистина ли са любимите обувки на мъжете? Отговорите ще откриете в днешната ни публикация, където ще се постараем да Ви информираме за най-новите акценти при мъжките кецове. Няма нужда да сменяте стила си да носите кецове. Това са едни то най-удобните и леки обувки, с които наистина можете да носите почти със всичко – от къси панталони до спортно елегантни костюми. Но както знаете не бива да се смесват твърде различни стилове за да не предизвикате моден кич.

Изборът на новите ви мъжки кецове започва с правилния размер. Това не подлежи на никакъв коментар, тъй като правилния размер ще гарантира удобство и комфорт дори да се наложи да носите обувките през целия ден. Ако миналия сезон бяха хит червените кецове, то сега можем да сме много по-дръзки с такива в още по-ярки цветове. Добрият избор за нови кецове можете да направите винаги когато искате да направите впечатление. Ако при дамите е почти задължително обувките и чантата да са в един и същ цвят то при мъжете нещата не стоят толкова детайлно. Тук цвета на кецовете може да се съчетае например с тениска или детайл в нюанса на обувките, но отново няма такъв задължителен характер. Идеята да носите кецове е в това на първо място краката ви да изпитват комфорт. А наистина няма съмнение, че едни от най-леките като тегло обувки са именно кецовете. Те се състоят от гъвкава равна подметка и текстилна или кожена горна част. Дали обаче ще заложите на плата или на кожата зависи изцяло от сезона. Като по-летен вариант се считат мъжките кецове от плат. Обикновено това е такъв текстил, който доста наподобява на брезент, но е много по-мек и приятен на допир.  Освен това плата може да бъде обагрен в най-невероятни тонове и не са изключени дори такива, които са съчетание от кожени орнаменти и плат. За по-есенни и зимни модели се определят тези, които са с горна част от еко или естествена кожа. Независимо от това, че не са текстилни и тук възможностите за цветове са доста. Така, че ако сте почитатели на по-екстравагантното и много облекло винаги можете да приложите и стилни мъжки кецове.

Доста актуален е дневен аутфит при дамите, в който те са с прилепнала пола, спортно сако и цветни кецове. Всъщност същата тази картина, но полата заменена с панталон можете да видите при визията на съвременния мъж. Мъжки кецове с дънки до глезена или панталон тип цигара, спортно сако или прилепнал по тялото тишърт са едно невероятно удобно ежедневно облекло. Ако обърнете внимание на хората, които минават покрай Вас докато се разхождате ще установите, че наистина много голяма част от тях, независимо от техния пол, носят кецове. Всъщност това са унисекс спортни обувки, които носите винаги, когато ви се налага да направите достатъчно дълъг пешеходен преход или просто искате да направите впечатление и да покажете увереност  докато вървите.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
Лято 2024
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: