Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
ГЕРБ внася сигнал в прокуратурата срещу Елена Йончева, имала общ бизнес с Цветан Василев
Автор: Екип Burgas24.bg 11:01 / 18.07.2018Коментари (6)2496
©
ГЕРБ внася сигнал в прокуратурата срещу Елена Йончева. На брифинг на партията, Делян Добрев показа документи във връзка със сигнала, който внася ГЕРБ срещу Йончева, предаде БЛИЦ.

"Елена Йончева има общ бизнес 50/50 с Цветан Василев. Тези всички документи са публична информация и могат да се намерят в интернет. Целта ни е да уведомим, че на базата на тези документи аз и моите колеги внасяме сигнал в прокуратурата, КОНПИ и НАП, за да се провери има ли данни за пране на пари", каза Добрев.

"За тази офшрока се казва, че чрез нея е ставало източването на КТБ", добави съветникът на ГЕРБ Антон Тодоров. "5 хиляди евро са пристигнали в сметката на Йончева от КТБ. И някакви стотици хиляди в офшорка. Как може фирма с капитал, единият акционер да внесе 5 хиляди лева, а другият над 300", запитаха от ГЕРБ.

"Това са документите. Според тази медийна публикация за това странно учреждение на фирма единият дава 5 хиляди, а другият 300 и това е фирма, която дели 50/50. Фирмата, в която участва Йончева, е на Цветан Василев. Оказва се, че Елена Йончева е съдружник в офшорка, което е изключително скандален факт. Спомнете си дали някога на вас някой е давал такива пари. Явно този човек е избран от щедрия шеф на КТБ. Тази публикация доказва част от офшорните владения на Цветан Василев и присъства в много доклади от делото по КТБ. Твърди се, че именно през нея е източена банката", посочи още Добрев и уточни, че тя е направена на Вирджинските острови. "Не знам дали си спомняте, но миналата година имаше народен представител разследван от ОПГ, друг за купуване на гласове, сезираме Цацаров, за да разберем дали става въпрос за пране на пари", посочиха от ГЕРБ. "Парламентарната група на БСП е с двата крака в атака. Най-накрая хванахме натясно това, което наричаме "задкулисие", каза още той.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Тук другарката йончева определено настъпа мотиката от правилната страна,много бързо отговори на "клеветите" според нея....малко заекваше но е нормално като знае какво я чака,плюс това се разкри ,че седи зад клюката за острова в Гърция и къщата в Барселона....като се замисли човек клипчето пуснато в мрежата е в абсолютно нейн стил -цветни картинки са много бля бля ,без грам доказателства за това което иде реч!
+5
 
 
Тя пак ще съди.Щото в съда са техни "тоги".Ленчето Йончева е червено хранените.Смучеше от Станишев пък се жилище с оператора си...докато всички ние и плащахме журналистическите воаяжи.Понеже тя можела пък други не могат...Гнусна червена пачавра!
+4
 
 
"моралния" стожер другарката йончева.....ПРИ кметицата на Младост!
+4
 
 
Тодор Живков 3. Парите на българските пенсионери - на Вирджинските острови. След това инвеститори с честен бизнес, прозрачни инвестиции и данъци си купуват Ферарита по 5 милиона. Цацаров разбира се нищо не знае, разбира последен от новините.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: