Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Ще вкарват ли нудистите в кошари и ще има ли "моркови" и "праскови" на плажовете в Бургас?
Автор: Екип Burgas24.bg 13:54 / 17.07.2018Коментари (2)11700
© Burgas24.bg
Ще вкарват ли нудистите в кошари и ще има ли "моркови" и "праскови" на плажовете в Бургас? Така бе изместен акцентът от предложението Община Бургас да предприеме стъпки към стопанисване на плаж "Атанасовска коса 2" и евентуалното обособяване за зони за нудисти по ивицата. Докладната записка бе разглеждана днес на Постоянната комисия по туризъм към Общинския  съвет на Бургас, предаде репортер на Burgas24.bg.

""Плаж Атанасовска коса 2" е безстопанствен. Единственият ангажимент на Община Бургас е да го почиства, а на Областна управа - да го обезопаси, така както е по Закона за Черноморското крайбрежие. Предлагам три варианта – да поискаме от държавата да го стопанисваме безвъзмездно. Другият вариант е в Бюджет 2019 да се отделят 40 хил. лв. и да се играе по процедурата. След като Бургас стане стопанин на плажа би могло да се обособи зона за нудисти", защити докладната записка общинският съветник и председател на Комисията по туризъм Живко Табаков, който е и неин вносител.

Табаков посочи, че Бургас трябва да се развива на север. На неоханяемата днес ивица ще има удобства - водно спасяване, обезпаразитяване, почистване, тоалетни, медицинско обслужване. "Бихме могли да обособим и нудистки плаж, което ще направи Бургас уникален, защото няма да има друг официален такъв у нас", сподели идеята си Табаков.

Освен това от години тече дебат да бъдат забранени моникините, както и нудизма на плажовете в града. Взимане на решението да има определена зона за събиращите слънчеви лъчи чисто голи на плажа, ще изпревари евентуалната забрана.

"Да ги оставим да се разхождат по моркови и праскови ли? За дибидюса съм против!", изригна по време на обсъждането на докладната общинският съветник Ангел Божидаров, който дори си призна, че като юноша е надзъртал през дупките на оградата на Евиния плаж.

Зам. – председателят на комисията по туризъм Пеньо Мечков бе на мнение, че повечето голи на плажа ходят там, за да ги гледат другите голи. "Тия момичета, които са по монокини не си ли показват ц**ите, за да им ги видят?", изригна той и бе категоричен, че няма как нудистите да бъдат "вкарани в кошарата".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
От статията става ясно единствено, че Ангел Божидаров и Пеньо Мечков са пе**ли.
0
 
 
Да вземат да помислят и за плаж за кучета
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: