Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Любовен триъгълник разпали страстите в Меден рудник - двама се клаха заради жена
Автор: Стиляна Божидарова 11:15 / 11.07.2018Коментари (9)20063
©
Екшън, който по цяло чудо, се размина без сериозно пострадали, се е разиграл в късните часове снощи пред някогашната дискотека "Силвър" в ж.к."Меден рудник".

Двама бургазлии се скарали жестоко в социалната мрежа и решили да се разберат като мъже – с истински, класически бой. Уговорили мястото и часа, но единият атакувал другия с нож, направил му няколко прорезни рани – по гърдите, на ръцете и крака. Към момента не е пусната жалба в полицията.

Причината за екшъна е момиче, твърди "Флагман", представяйки версиите на двамата участници в боя. Според колегите от сайта единият от мъжете - Иван Иванов е влязъл в люта битка за сърцето на красива, но обвързана бургазлийка, която е настояща половинка на Антон Ж.

Спорът между двете момчета започнал преди няколко дни. Иван писал на приятелката на Антон, а след това му се похвалил, че имал интимни отношения с нея. По твърденията на Антон това категорично е лъжа, но се ядосал, че Иван си позволява да говори така за любимата му.

Скандалът ескалирал и младите бургазлии, които със сигурност имат хиляди часове във фитнеса, си уговорили среща да се видят и да обсъдят проблема. Иван бил с още двама приятели, които обаче останали в колата.

"Той започна да ми пише къде съм, да отида до училището до последната спирка в комплекса. Отидох да се разберем като хора. Тогава Антон извади ножа и тръгна към мен и пробва да ме наръга, паднах на земята, докато се дърпан назад. Заплашваше ме, че ще ме убие на място, успях да го избутам, но през това време той ме наръга няколко пъти по крака", така обясни ситуацията Иван Иванов.

Според разказите на Антон Ж. обаче ситуацията била коренно различна. Нож изобщо е нямало по време на мелето.

"Писах на Иван защо прави интриги и говори неверни неща. Скарахме по фейсбук, започнахме да се обиждаме и заплашваме. Да, уговорихме се да се видим, вярно е. Но той дойде с ясния мотив, че ще ме убие, че ще ме размаже. Започна да ме удря с камъни по главата. Скандалът ескалира. Започна да се прави на много велик. Да обижда мен и приятелката ми. Сега ще ми правят операция, със счупена челюст съм. Не съм вадил никакъв нож и не съм го наръгал. Хора от близката къща излязоха, когато чуха панаира, те видяха какво се случи. Това са лъжи", категоричен е Антон.

Към момента здравословното състояние на Антон Ж. е влошено. Настанен  е в болница, а всеки момент предстои да започне операция, твърдят негови близки. Иван пък сам публикува снимки във фейсбук и се показа окървавен след мелето, но жалба в полицията не е подал.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 13.07.2018 г.
0
 
 
Тия що не земат да се на**ат един друг...
Aнонимен
на 11.07.2018 г.
Aнонимен
на 11.07.2018 г.
+3
 
 
Да се биеш заради любовен триъгълник е най-комплексарското и жалко нещо за което мога да се сетя. Разбирам някой да удари или нагруби жена ти, и ти да реагиараш. Ама да се биеш с някой кретен като теб, защото жена ти не е сигурна коя патка обича повече - твоята или неговата е жалкарщина. Ако имаш достойнство веднага излизаш от триъгълника като цивилизован човек и забравяш за другите двама.
Aнонимен
на 11.07.2018 г.
0
 
 
трябвало е да се изколят и да пукнат тъпите животни
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:
Пожар в Айтос
09:09 / 28.03.2024

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: