Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
ОФК Карнобат си върна Стойко Колев, започна с водосвет и торта
Автор: Екип Burgas24.bg 11:35 / 09.07.2018Коментари (0)1386
©
Футболистите на "Карнобат“ направиха първа лятна тренировка. На Градския стадион в Карнобат наставникът Георги Калоянов и помощникът му Пламен Димитров изведоха този уикенд за дебютно занятие група от 16 състезатели, сред които Стойко Колев, който се завръща в отбора. Към тима се присъединяват и четирима играчи, които ще минат пробен период.

Очаква се в близите дни още трима футболисти да се включат в лятната подготовка на "Карнобат“, включително и Ангел Лазаров, който лекува контузия. Тренировъчен процес започна Пейчо Делиминков, който дълго време се възстановяваше от тежка травма.

Живко Димов, Яни Николов и Георги Танев са състезателите от изминалия сезон на "Карнобат“, които преминават в други отбори. Всички останали футболисти към този момент остават в клуба.

"Очаква се много тежък сезон, за това ще наблегнем основно на дисциплината. Тя ще е на изключително ниво, иначе рискуваме да нямаме желаните резултати. Именно това е причината да не се представим добре през изминалия сезон. В момента разполагаме с необходимите футболисти да направим едно прилично класиране в новото първенство, да се представяме на високо ниво, да радваме нашите верни фенове с добър футбол и победи“, заяви президентът на "Карнобат“ Теодор Иванов.


Лятната подготовка на отбора започна с водосвет за здраве, с пожелание контузиите да бъдат сведени до минимум, като се има на предвид, че през изминалия сезон много състезатели на "Карнобат“ често бяха спохождани от неприятни травми.

Красива торта с емблемата на отбора и пожелание за успех бе подготвена от ръководството на "Карнобат“ към футболистите. Подготовката ще протече изцяло на местна почва.

Договорените контроли са 4. На 14-ти юли е дебютната за лятото среща - с "Черноморец 1919" /Бс/. На 21-ви юли е планиран спаринг с "Нефтохимик" /Бс/. Следва среща със "Созопол" на 25-ти юли. Три дни по-късно "Карнобат" ще изиграе контрола с "Розова долина" /Казанлък/.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: