Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Гергана, ударена от бомбичка на мач: Никога не съм си представяла, че ще остана инвалид
Автор: Екип Burgas24.bg 15:06 / 21.04.2018Коментари (7)4210
© btv
"Върнах се в миналото незабавно. Бях изненадана, за съжаление. Бях разочарована. Едно и също нещо се повтаря постоянно. И нищо не може да се направи, това е ужасно." Така 15-години по-късно Гергана Орлова преживява инцидента с ранената полицайка Гергана Зашева, която бе уцелена от бомбичка на мача между ЦСКА и "Левски" в сряда, съобщава Би Ти Ви. През 2003 г. Гергана Орлова е на трибуните на стадион "Българска армия", за да гледа с приятели решителната квалификация за влизане в групите на Шампионска лига между "червените" и "Галатасарай". В хода на срещата бомбичка, хвърлена от по-горните редове, я уцелва в лицето, нанасяйки сериозни вреди, поставяйки живота й в опасност.

"Още не съм възстановена, имайки предвид, че бях толкова време в кома, имах 17 операции, все още ми предстоят. От травмата имам епилепсия, която продължава, имам пареза. Никога не съм си представяла, че ще остана инвалид. Никога не съм си представяла, че всекидневно ще съм на лекарства и ако забравя да ги изпия, ще се случи нещо ужасно", сподели Орлова. 

За случилото се Гергана вини държавата. "Лицето беше осъдено условно и беше осъдено финансово да даде дадена сума. 15 години държавата нищо не направи, за да се спази това... Постоянно адвокатите и частните изпълнители го търсят, той постоянно бяга." "И какво ще направи държавата за другата Гергана, която е пострадала вчера? Да не се предава, защото това е единственият вариант да може да води нормален живот. Тя никога няма да забрави този момент", добави Орлова.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всички които ходят на стадионите да гледат куци магарета и черно тото са дебили. Полицията изобщо не трябва да ги пази тези мишкари. На запад ултрасите също правят мелета, но не и по стадионите, там не е възможно да се случи, затова те и не ходят въобще по стадионите, а се бият на занемарени места или извън града. В България нито отборите са отбори, нито феновете, нито ултрасите имат нещо общо с ЕС.
+1
 
 
По мачове нормални хора не ходят. Все едно да отидете в Сирия на екскурзия и после да се оплаквате. Пазете се, за да ви пази Господ! На държавата очевидно не може да се разчита.
+5
 
 
Държавата е виновна, но са виновни и хората, че не го изискват от нея. Докато народът си трае, нищо няма да се случи.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Близки издирват Димитър Малинов
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: