Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Откъде да купим мебели за баня
Автор: Екип Burgas24.bg 14:38 / 01.03.2018Коментари (0)2485
©
Обзавеждането на банята е важен компонент от обновяването на жилището. Тенденциите в интериорния дизайн бързо се променят и когато настъпи моментът да изберем мебели за мокрото помещение, се изправяме пред дилема - нещо модерно или класическо?

Възникват и безброй въпроси: От къде да купим мебели за баня? Да инвестираме ли повече, все пак това е помещението, в което прекарваме най-малко време? Трендовете бързо се сменят, на класическа баня ли да заложим?

Трудно е да се даде еднозначен отговор на всички тези въпроси, тъй като те са въпрос на личен избор и преценка. Със сигурност можем да кажем, че онлайн пазаруването утвърдително се налага като тенденция и няма да сгрешите, ако решите да пазарувате от онлайн магазин за баня.

Няколко причини да пазаруваме онлайн аксесоари за банята:

- по-изгодни цени
- по-голямо разнообразие от артикули
- бързо сравнение и преглед на асортимента
- не е изтощително и може да се случи в удобно за нас време

Какво трябва да знаем, когато купуваме мебели за баня

Добрите мебели за баня са разликата между обикновената и изключителната баня.

Отделете време да разгледате различни мебели и да помислите как ще стоят в помещението и как се връзват с вашия личен стил и предметите, които вече имате на разположение в банята.

Мобилни или фиксирани?

С някои мебели за баня, като например рафтове над мивката или шкаф с огледален фронт, наистина няма избор. Единственият начин е да се фиксират за стената. Все пак, когато става дума за суета, дайте свобода на въображението и помислете за други варианти.

Вградените мебели могат да осигурят по-модерен облик, носят повече комфорт, ето защо са чудесен избор, но от друга страна, подвижните мебели за баня можете да ги премествате и така от време на време да внасяте леки промени в помещението и да разнообразявате интериора. Няма правилно и грешно в това решение и голяма част от него ще се сведе до лични предпочитания.

Когато разглеждате мебели в магазин или онлайн, винаги проверете дали са проектирани да бъдат монтирани или не.

Капацитет за съхранение

Няма смисъл да се спирате на минималистична, лъскава баня, която след това се натрупва и претрупва, защото не сте помислили къде ще съхранявате всичките си вещи. Съществуват толкова много различни възможности за съхранение, че наистина нямате извинение, ако не сте се погрижили да осигурите място за продуктите за баня.

Ако пространството е проблем, потърсете дълги и тесни шкафове, или ъглови такива, както и такива, които могат да бъдат поставени в много тесни междини пространства.

Взаимствайте идеи, ще се изумите, на колко интересни интериорни решения за малка и функционална баняможе да се натъкне човек.

Ако имате достатъчно късмет да имате голяма баня, имате лукса да изберете много по-голям шкаф, или да смесвате и съчетавате много различни идеи.

Класически или модерен изглед?

Отново изборът в какъв стил ще са вашите мебели за баня е въпрос на лични предпочитания. Помислете за общия стил на банята, когато купувате нови мебели, за да сте сигурни, че всичко върви добре. Важно правило, това е място, където искате да се чувствате комфортно, да ви е приятно, направете го за Вас, не за другите!

Бюджет

Стигнахме и до най-съществената част: бюджетът. Колко да отделим? Колко е разумно? Хубаво помислете, какви са възможностите Ви и когато определите разумна цена, постарайте се да се придържате към нея. Проверете къде се предлагат отстъпки, може да попаднете на много изгодни предложения. Друг вариант са готовите комплекти.

Какво представляват готовите комплекти

Готовите комплекти включват най - необходимите аксесоари, нужни за банята и са в една гама. Закупуването им спестява не само време, но и дълги колебания, относно цветово съчетаване. Вместо да търсите аксесоари и мебели за баня от различни места, чиито детайли има вероятност да не пасват идеално, готовите комплекти са чудесен избор за обзавеждане в синхрон.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Борба за влияние в Близкия Изток
Конфликт Израел-Газа
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: