Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Вратар на Нефтохимик с тежки обвинения към шефа Николай Тодоров: Заряза ме потрошен, сега ме заплашва
Автор: Екип Burgas24.bg 20:35 / 27.02.2018Коментари (1)14821
©
Голям скандал се заформи между ръководството на Нефтохимик и вратаря Димитър Николов. Футболистът получи тежка контузия в мача с Локомотив (София) през септември 2017 година, а оттогава се лекува и не е играл футбол. От клуба, по думите на Николов, цитирани от Блиц, не са направили навреме застраховката, а освен това са платили едва 2400 лева за лечението му. 

А то коства много повече. На всичко отгоре вратарят се оплака, че е получил заплахи от ръководството. Законите на БФС гласят, че ако футболист играе в мач без застраховка, то трябва да бъде отнет лицензът на клуба.

Николов твърди, че от ръководството на Нефтохимик разпращат до приближени бургаски медии лъжливи информации, в които се твърди, че е неблагодарен, а за лечението му са платени 15 000 лв.

"Претърпях инцидент на мач срещу Локо (София). Имах счупена скула, счупен нос и правих няколко зъба. Имах две операции, а те поеха едната, която беше 2400 лева в Пирогов веднага след мача. Това е всичко, което са платили", започна Николов.

"Подписах с Нефтохимик на 6 септември. Мачът с Локо е беше на 9 септември. Те ме застраховаха на 12 септември. И застраховката не важи за контузията, защото не е направена навреме. Те не ми дават обезщетение, а след първата операция съм си плащал всичко сам.

Съдя ги за обезщетение и на 21 март има дело. Те не са доволни и затова пускат някакви информации до бургаските медии. Твърдят, че са платили 15 000 лева за лечението,а това е лъжа. Платили са само 2400. Но изпълнителният директор Николай Тодоров има връзки с няколко местни медии и им казва какво да пишат", продължава разказа си вратарят.

"Твърдят, че съм свободен агент, а аз не съм. Ще разтрогна договора си на 8 март, тъй като до 7 март включително съм в болнични. Имах среща с ръководството на 3 януари. Те ме повикаха, след като разбраха, че съм завел иск. Аз по съвет на моя адвокат не им бях казал".

"В офиса бяха четирима човека. Говориха ми да махна иска. Че не е ненормално това, което правя. Аз им отвърнах, че е трябвало да ме застраховат навреме. Защото застраховката се прави веднага, след като се подпише договорът. Те казаха, че спортно-технически нямало как да стане, а това са глупости. Обясняваха ми как нещата с времето ще се оправят. А това някак как да стане - то е ясно, че Нефтохимик ще изпадне във В група. Не се разбрахме. Аз няма как да махна иска. В крайна сметка болките и страданията няма кой да ми ги плати. Това е трудова злополука".

"Те започнаха да ме заплашват, че съм щял да "тренирам много". Така действат с играчите, с този термин. Това им е израза. Само, че това няма как да стане в наши дни. Има Асоциация на българските футболисти, която защитават правата ни".

"След като са ме пуснали да играя без застраховка, БФС не трябва да им даде лиценз. Говорих с адвокат от БФС. Те също направиха малък гаф, след като ме картотекираха без застраховка. Аз казах всичко това на шефовете на Нефтохимик, а те отвърнаха, че тогава искат да разтрогнем договора. Казах, че ще разтрогнем, като ми свърши болничният. И се разбрахме към 8 март да разтрогнем. Тогава изтича болничният. Но явно са решили да говорят лъжи по мой адрес пред медиите. Това е причината да проговоря и аз", завърши Николов.

Още по темата: общо новини по темата: 58
17.08.2018
11.06.2018
19.05.2018
19.04.2018
31.03.2018
28.03.2018
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 28.02.2018 г.
0
 
 
Какво си очаквал от това жалко "ръководство"? Освен да видят пред вратата на кмета за пари,друго правят ли?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: