Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Бургаски полицаи завоюваха престижни награди на Световното по джу джицу
Автор: Екип Burgas24.bg 11:15 / 13.02.2018Коментари (0)3991
©
Второто по ред Световно първенство по джу джицу за служители в сферата на сигурността /полиция, армия и охранителни фирми/ се проведе през изминалата седмица. Част от националния отбор на България бяха и шестима служители на ОДМВР - Бургас, които завоюваха четири вицесветовни титли и два бронзови медала. 

Бургазлии се доказаха за пореден път, като водещи в "Полицейската лична защита" не само в национален, а и в световен мащаб. Единият отбор, съставен от полицаите Милен Джиналийски и Павел Димитров, завърши на пето място, а другия отбор, съставен от полицаите Венилин Русинов и Георги Кискинов, изигра много оспорван финал срещу представителите на Черна Гора, но остана със сребърните отличия. 

В дисциплината "Джу джицу Дуо Система" отбора, съставен от Яни Русинов и Венилин Русинов, успя да се пребори със силната конкуренция, като на финала отстъпи пред отбора на Италия.

В най - интересната дисциплина "Джу Джицу Файтинг" в категория до 69 кг. Венилин Русинов игра финал, като за него остана престижното второ място. В същата дисциплина, но в категория до 77 кг., полицай Павел Димитров, завърнал се на татамито след продължително лечение на контузия, се окичи със сребърния медал, като малко не му достигна да стане световен шампион. 

В категория до 85 кг., след контузия и невъзможност да изиграе срещите си на 100 %, Яни Русинов остана пети. При най-тежките полицаи, Милен Джиналийски достигна полуфинал, където отстъпи на другия българин в категорията. В репешажа за трето място Джиналийски убедително победи представителя на Босна и Херциговина. В дисциплината "Не ваза / бразилско Джу джицу/" полицай Добрин Ангелов стигна на полуфинал, където отстъпи на шампиона в категорията от националния отбор на Обединените Арабски Емирства. 

В спора за трето място Ангелов се представи на ниво и го спечели безпроблемно. 

За отбора на ОДМВР Бургас спортната година тепърва започва, като се очакват и много нови спортни върхове покорени от успешните бургаски полицаи.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: