Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Манчев и Шишков посрещнаха първите клиенти на Lidl в Созопол
Автор: Екип Burgas24.bg 14:39 / 05.02.2018Коментари (0)3924
Първият магазин от веригата Lidl в Созопол отвори врати, а кулинарните майстори Манчев и Шишков посрещнаха гостите на уникалния по рода си обект.

Както отива на град с древна история, най-новият филиал на Lidl прави своеобразна препратка към културата на Созопол, като в него могат да бъдат разгледани реплики на археологически обекти, намерени по време на строежа на магазина. Като социално отговорна компания, Лидл България оказа пълно съдействие, логистична и финансова подкрепа, следвайки предписанията на Министерство на културата, за да може откритата гробница да бъде съхранена по-най-добрия начин. Всички предмети, намерени при археологическото проучване, са предадени и изложени в Археологическия музей в града.

Първият магазин на Lidl в Созопол е 87-ият обект в страната, а градът е 46-ият, в който веригата стъпва. Плановете на компанията за тази година включват и поне пет нови магазина в страната.

В курортния град, Lidl ще предложи богат хранителен и нехранителен асортимент с характерното за марката оптимално съотношение качество-цена. Подредбата на магазина е по-прегледна и удобна за клиентите, като включва и нови секции. Сред тях е и Витаминотеката, където родителите могат да закупят пресни плодове и зеленчуци за здравословното хранене на децата. За чревоугодниците има и секция Деликатека - за традиционни и изкушаващи традиционни български колбаси с високо качество.

Друга иновация е т. нар. концепция "магазин в магазина", където на определена площ и по определен формат се презентират всички артикули от дадена продуктова група. Тези зони осигуряват максимално удобство на клиентите и възможност да пазаруват по-бързо и лесно, без да губят време в търсене на избраните от тях продукти.

Веригата ще предлага и в Созопол своите любими продукти от български производители под линията "Родна стряха", всичко за бебето и най
©
-малките деца под марката Lupilu, както и най-новите колекции на модела Хайди Клум. Запазено място има и за биохраните, както и за любителите на цветя.

"Изключително се радваме, че Lidl вече присъства и в Созопол и че ще предложим на жителите и гостите на града нашия богат асортимент от качествени продукти с оптимално съотношение качество-цена", коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България. Лентата на магазина беше прерязана от кмета на Община Созопол Панайот Рейзи и заместник - областния управител Севдалина Турманова "Винаги се радваме, когато голям инвеститор влиза в града и припознава възможностите и потенциала на Созопол. Вярвам, че гражданите ще оценят положително присъствието на Lidl в Созопол", сподели при откриването Панайот Рейзи, който пожела успех на търговската верига. Кметът и неговите съграждани получиха и автографи от Манчев и Шишков върху тяхната книга с готварски рецепти.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: