Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ето я Гергана, вкарала в ареста джебчийки по уникален начин (ВИДЕО)
Автор: Екип Burgas24.bg 09:13 / 28.12.2017Коментари (14)2703
©
Кражба с неочакван край. Жертва на джебчийки ги проследи и затвори в трамвай, докато дойде полицията. Гергана Попова се прибирала към дома си, когато в трамвая няколко жени взимат портмонето й. Тя обаче запомня външния им вид, проследява ги, обажда се на полицията и оттам я съветват да помолят ватмана да не отваря вратите. Така и става - докато идва полицията. Жените са задържани. По думите на Гергана те са били освободени 24 часа по-късно. Оказало се, че са откраднали не само нейния портфейл, но и тези на много други граждани. 

Историята на Гергана, която се разиграла в столичния трамвай номер 7, обиколи светкавично социалните мрежи. "Докато се возих в трамвая, влязоха четири жени и дете. То започна да прави някакви странни движения и бутна едната в мен. Предполагам, че това е било моментът, в който се е случило всичко", разказа Гергана за "Здравей, България". Тя и нейна приятелка й проследили жените, като по пътя намирали изхвърлени празни портмонета. Накрая успели да ги "заклещят" в една от линиите на градския транспорт и повикали полицията. "Разбрах, че след 24 часа са ги освободили, тъй като те не признават вината си", уточни Гергана, която все още се надява скоро портмонето да й бъде върнато.  










Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
24 часа и нищо. Това не е случайно. Така се измъкват всички престъпници без солидни улики. Но големите престъпници - законоизмислящи или закононатъкмяващи - се ползват от дупките в процеса, който са сътворили.
+1
 
 
Защо не покажете лицата на отрепките ,за да ги види цялата страна и да не смеят да излязат навън ? За такива като тях решението е бой до припадък и рязане на крайници в някои държави все още наказват крадците така и има ефект !
0
 
 
Респект към момичето.Колкото до вас г-жо повече ми приличате на свиня ,от колкото на човек!
0
 
 
Браво Гери ако всички българи бяха като теб щяхме да сме добре!
0
 
 
Хем си пазела чантата, хем Сќ откраднали портмонето! Колко прост трябва да си! А тия циганки само бой по кратуната и това и!
+5
 
 
Ами пускат ги ,защото такъв е закона!Принуждава ги да ги задържат до 24 часа за такива кражби и щат не щат трябва да ги пускат.Полицията си върши работа до този момент с ареста.От там нататък...прокуратура и съд...те са в почивни дни!!!Бърза писта няма или по точно,не искат да има!
+3
 
 
"Разбрах, че след 24 часа са ги освободили, тъй като те не признават вината си" - ето това е огромният проблем. Рискуваш, помагаш, полицията ги задържа и накрая ги пускат, защото не признавали... Че кой идиот ще си признае?! Нали има свидетели?
+4
 
 
Браво на момичето! Пуснали ги след 24 часа! И сега какво? Тези съвестни хора, които са си помисляли някога да постъпят по подобен начин, ако се наложи, абсолютно ще загубят мотивация и да го направят. Усещането от една благородна постъпка е върховно, но чувството за беззаконие и безнаказаност- смазва! А, тези "приятелчета" ще продължават още по- смело да крадат, защото знаят, че ще се размине!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: