Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Мръсно" видео разтърси офис на държавни служители, намеси се полицията
Автор: Екип Burgas24.bg 10:22 / 11.12.2017Коментари (2)1941
©
Скандал, заплахи за физическа разправа чрез "удушаване"- див екшън разтърси офис на държавни служители в Кърджали. Причината пък била - клипчета направени с GSM и страх от публикуването им в социалните мрежи. "Мръсното" видео накарало двама колеги да настръхнат един срещу друг и дори се стигнало до намеса на полицията в държавното учреждение, съобщава 24rodopi.com, позовавайки се на от свидетели на грозните сцени. 

Всичко започнало от "професионален банкет" на чиновниците през ноември. Колегите се събрали в заведение на брега на язовир "Кърджали". Купонът бил в разгара си, когато 27-годишен служител решил да извади мобилния си телефон и да си направи снимки и клипчета за спомен, особено деен бил в снимането на дансинга. Това обаче не се харесало на развихрила се колежка, която успяла да се докопа до GSM-а и да изтърка съдържанието, разкриха запознати със случая. Всичко станало докато собственикът на мобилния апарат бил до тоалетната. Притеснението на жената пък било да не се стигне до публикация в интернет заради... ревнивия й съпруг, който имал навика дори многократно да й звъни по телефона по време на работа, разкриха колеги на 40-годишната жена. Дни по-късно обаче, оставеният без материал "оператор" разбрал за случилото се и кой е саботирал сувенирите от партито. Младият колега не издържал и потърсил сметка от колежката си в работно време. Стигнало се до скандал, а мъжът просъскал "Ще те удуша", разказаха свидетели. Наплашената жена потърсила съдействие от полицията, откъдето пратили екип на място. От Областната дирекция на МВР потвърдиха за инцидента. 

"27-годишен е задържан в РУ-Кърджали за срок до 24 часа след възникнало пререкание в офиса на държавна институция. Мъжът отправил закани за физическа разправа към длъжностно лице. Сектор "Охранителна полиция" в управлението извършва проверката по чл.144, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс", посочиха от вътрешната дирекция. 

"Всичко стана от притеснение да не се появят снимки в социалните мрежи. Колегата снима без разрешението на жената. Бе просто отбелязване на празника на служителите. Нищо повече, но всеки има собствено лично пространство", коментираха източниците ни. 

Двамата най-вероятно ще се изправят един срещу друг и в съда, допълниха още те. Заплашената си извадила медицинско свидетелство в кърджалийската психиатрична болница.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.12.2017 г.
-2
 
 
е*е ей,да ви и... и проблемите
-1
 
 
Не му трябва разрешение за да снимка, на публично място нямаш право на лично пространство. https://image.prntscr.com/image/OXRdA0GHTnSAdv-_LG
xXTQ.png Тя е извършила престъпление като е ползвала телефона му без разрешение и той е извършил престъпление като я е заплашил. Сега обаче него сигурно ще го и уволнят и осъдят а к-***ата не заради тъпия феминизъм в който живеем.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: