Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Дами, на 14 декември Ви чакаме с шампанско на празника на красотата в Гранд Хотел и СПА Приморец
Автор: Екип Burgas24.bg 10:47 / 07.12.2017Коментари (0)2210
©
14 декември е специална дата в най-празничния месец от годината. За всички дами в Бургас той означава едно: празник на красотата! Какво по-добро от време за себе си в топла компания на други дами и чаша шампанско, сред празничните грижи за другите?

Началният час на събитието е 18:30 часа. Организатор и както винаги, безупречен изискан домакин е Гранд Хотел и СПА Приморец. Модератор на красивия форум е Владина Цекова - дама, с дългогодишен опит на модния подиум, телевизионен продуцент и пътешественик с позиция.

След пенливия уелкъм дринк, ви очаква среща със специалистите на СПА център "6th Sense", които ще разкрият тайни от професионалния свят на красотата.

Започваме, с красивата и здрава коса. Повече за правилните грижи за нея, ще научите от Kerastase, Албена Петрова и Ксения Вълева. За тях, най-важно е познаването на косата и скалпа. Пряк път до това е анализът с микрокамера. На разположение на всички дами, присъстващи на събитието е безплатна диагностика и професионален консулт.

После, ред е на тайните на красивата, сияйна и здрава кожа с Guinot и Веселина Уайт. Дамата с над 10-годишен опит в козметологията ще разкрие тайните на две изключително подходящи за това време от годината процедури. С удоволствие ще отговори на всичките ви въпроси, обвързани с тайните на здравата, красива кожа.

Следващата дама, която ще сподели тайни от света на красотата, е Антония Василева. Тя ще разкаже повече за зимният маникюр и грижите за ръцете през студените месеци. Изключителен специалист в медицинския педикюр. Имате конкретни въпроси? Питайте смело!

Стилян Игнатов е кавалерът в редиците на СПА център "6th Sense". Освен увличащ разказвач, той е точният специалист в областта на храненето и двигателната активност, от който се нуждаете. За тонус, сбогуване с някои излишен сантиметър, оптимизация на хранителният режим - Стилян е вашият човек. Ще даде насоки в посока подобряване качеството на живот чрез интервенции в своята професионална област: диетика и движение, комбинирани по най-подходящ и допълващ се начин.

Декоративната козметика е пръв приятел и задължителна част от ежедневието на всяка съвременна дама. Тайните на безупречния грим, с професионален облик и минимални време и усилия, ще разкрият Наталия Атанасова и HOT makeup.

Струва ви се, че събитието ще е дълга лекция? Напротив. Всеки от петимата специалисти на СПА център "6th Sense" ще поднесе своята експертиза в рамките на 5 минути. Разбира се, след презентационната част всички те са на разположение за допълнителни питания от ваша страна.

Празникът на красотата идва и с вълнуващи подаръци, изкушаващи намаления на продукти за домашни грижи и ключови професионални процедури.

Дами, декември е. Поне за ден, спрете да търсите най-добрият дар за другите и поглезете себе си! Очакваме ви - в 18:30, на 14 декември в лаундж зоната на Гранд Хотел и СПА Приморец. Подарете си един чуден предколеден празник на красотата - със СПА център "6th Sense".

За повече информация и резервации:
+359 877 850 001
concierge@hotelprimoretz.bg

Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:
Пожар в Айтос
09:09 / 28.03.2024

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: