Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕургас
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
»зненада от ћ¬–: ÷ивилни коли ще снимат шофьорите за скорост!
»зточник: Burgas24.bg 10:18 / 21.11.2017 ќтпечатай »зпрати
© Burgas24.bg
«аради зачестилите катастрофи по пътищата полици€та ще започне да слага камери в необозначени коли. “ова съобщи за "’оризонт" главни€т секретар на ћ¬– ћладен ћаринов. ѕо този начин според него шофьорите, които нарушават правилата, н€ма да намал€ват скоростта, когато вид€т на път€ полицейски автомобил - практика, често срещана до момента. ѕолици€та вече ще свал€ номерата на автомобилите на провинилите се водачи не на път€, а в най-близкото районно управление на ћ¬–.†

“ака според главни€ секретар ћладен ћаринов шофьорите, които нарушават правилата за движение, рискуват да изгуб€т ценно време: " ъдето се налага налагане на принудителни административни мерки, в случа€ свал€не на регистрационни€ номер, това нещо ще разпоред€ да се извършва в районното управление, към което работ€т служителите".

«аради зачестилите катастрофи по пътищата, ћ¬– ще започне да слага все по-често камери в цивилни коли, като водачите н€ма да зна€т, че полици€та ги снима. «асиленото присъствие на патрули пък главни€т секретар определи като временна м€рка: "“ова са такива временни мерки, но те не дават дълготраен резултат, тъй като не можем да издържим на такъв ресурс. ѕът€т е да се въвеждат технически средства, камери за контрол на скоростта, включително и такива, които са в автомобили, които не са обозначени и които могат да замерват скоростта в движение. ѕрактиката показва, че въвеждайки обозначение на местата, където засичаме скоростта, това води до намал€ване на скоростта в тази отсечка, след което спокойно се развиват вече и високи скорости".
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
Ќай после нещо св€стно,сетихте се,хората са го измислили и го практикуват отдавна,необходимо беше само да се поогледате,като не можете да го измислите сами!!!!!
0
 
 
» какво е чудното? ÷€ла европа е така ,даже в н€кой държави лети и хеликоптер с камера който снима дистанци€,скорост,колани,€деш ли пиеш ли всичко,и хоп получаваш писмо със снимка ,не виждам кво се шашкате ако всичко ви е наред и си спазвате ограничени€та ?
0
 
 
Ќали искате европейци да ставате? ÷€ла ≈вропа е така. —ъвсем нормално нещо.
0
 
 
Ѕре като ловци на духове взеха да се изжив€тат родните Ў≈–»‘».
0
 
 
“р€бва да има контрол, пълно е с убийци по пътищата.
0
 
 
ѕак ще го отнесем ние обикновенните. ”спех със снимането на номера ми. «а всеки проблем си има и решение.
0
 
 
Ќаближават празници и тр€бват пари за подаръци,екскурзии и почивки на господата управл€ващи рЯШЙрЯШВрЯШВ
0
 
 
Ќикола Peter ’ристо Vasko заминахме... да свал€ме номерата сами освен?
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќационални новини:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ƒекември 2018 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
“¬ и шоу сезон 2018/2019
»зчезна шефът на  ј“- азанлък
¬инетки 2019 г.
ѕловдив се кандидатира за ≈вропейска културна столица
ћахат неморални билбордове
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕургас и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с <ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: