Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Шефът на веганите отсече: Няма да остане и един българин, който да не е веган!
Автор: Екип Burgas24.bg 09:00 / 20.10.2017Коментари (176)21593
© Burgas24.bg
Лидерът на веганите в България Никола Донев коментира, че разрушаването на барбекюта в паркове е нещо съвсем в реда на нещата и всъщност е хубаво. "Мисля, че разрушаването на такива символи на жестокостта като барбекютата, в които са се печали трупове на животни, е нещо хубаво. Това е все едно да се разрушат барбекюта, в които са се изпичали трупове на хора. Убийството на животни е равносилно на убийството на хора", каза той. По този начин Донев коментира акта на вандализъм в пловдивския парк "Лаута", където барбекюта бяха разрушени и покрити с надписи срещу убиването на животни. 

Според него хората реагирали все по-остро срещу веганите, защото се чувствали застрашени: "Хората, които са месоядни, се чувстват застрашени, заплашени, че един вид ще им изземем изконното право да убиват животни. Те са прави в притесненията си, защото ние веганизираме целия свят и ще дойде момент, в който ще криминализираме убийството на животни. Много хора не са вегани, но е въпрос на време всички хора да станат.  Мисля, че месоядството е болест, нас ни обиждат хора, които са месоядци, рано или късно всички хора ще бъдат вегани. Смятаме да веганизираме цяла България. Ще направим това с помощта на всякакви средства", заяви Никола Донев за "Блиц" и се закани: "Няма да остане и един българин, който да не е веган. Това ще стане по един или друг начин".



Още по темата: общо новини по темата: 5
18.11.2017 »
13.10.2017 »
10.10.2017 »
10.10.2017 »
09.10.2017 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Добре е да не се консумира много месо, но при една реална битка между вегани и хора, които се хранят и с месо - в 95% от случаите вторите, ще победят. Тук говорим за хора в жизнената активна възрастова граница, както и за вегани, които активно са такива от поне 1 година. Още повече при едни катаклизми, които биха довели до силно намаляване на хранителните ресурси, хора които са активни вегани имат много малък шанс за оцеляване. Също така веганите трябва да отглеждат сами храната си при такива условия, ако искат да оцелеят, но колко от тях са способни на подобно нещо? Аз съм от семейство на земеделци. Ние сеем почти всички видове зеленчуци и имаме почти всички видове плодове разпространени на нашата територия. За да оцелее през зимата едно семейство вегани от 4 души, ще трябва да засее поне 10 декъра с култури. Това биха го постигнали малцина - всички други, ще са трупове!!!
0
 
 
Да бе и как ще стане?Вие счупихте 3 барбекюта,а кмета направи 6 нови.Хахаха
0
 
 
Искам среща с теб кльощак прост.Заедно със"екотукмаците"един х.й ви е правил.
0
 
 
Защо ли всичко това ме навявя на някакъв вид тероризъм ? Врщайки се назад във сремето, май и ИДИЛ започнаха по подобен начин, а сега цял свят се бори с тях. Лично аз считам, че трябва да се киминализира налагането на каквито и да било възгледи по такъв брутален начин в публичното пространство и медиите. По логиката на въпросното лице, не е ли убииство и като береш плодове, зеленчуци и всякакви треви ? , Че нали и те са живи, растат, размножават се, нищо по различно.Сега се сещам и за една друга медиина кампания от преди години с която нямам идея какво точно се целеше, но лично на мен не ми допадаше от всяка телевизия да ни заливат с хомосексуалисти, които се изживяват като някакви култур-трегери бълваики какви ли не простотии. Все пак всичко това се отразява и на децата ни, нали ? А после нямало раждаемост !? В крайна сметка за мен всичко това е брутално налагане на разни изкривени виждания на разни индивиди. Защо някой трябва да ми диктува сексуална ориентация, друг - какво да ям и какво не. А аз всъщност къде съм ? Кой съм ? А това не важи ли и за всички Вас ?Ако сте съгласни с криминализирането на тези неща, нека основен една група и да заявим нашето свободно мнение !!!
0
 
 
Тоа на снимката момицхе или момцхе е ?
0
 
 
Предлагам всички ВЕГАНИ в Пловдив да изложат своите искания за околните като направят събор в този същия този парк да извикат всички медии и след пресконференцията да си направят масово самоубийтво! Тогава тяхната дума ще стане Закон и за България и за света!
+1
 
 
Дай да го нахраним това момче, имам и свинско и телешко :)))
0
 
 
Бебеч, плесни му едно кюфте на челото все едно сме на кръчмата в село:))))
+1
 
 
Г-н Донев Вие не сте никакъв веган... Тази жестокост, свирепост и нетолеранстност са присъщи на нас месоядните! Не само, че ви липсват основни признаци на веган ами и видимо сте много гладен за месо, моля седнете хапнете и погледнете на света по -мило и смирено, ако не просто си пийте лекарствата редовно! п.п Колко животни сте изяли докато бяхте на изхранване при майка си???
0
 
 
По-добре не идвай в Пловдив... По-центъра няма да вървиш спокойно.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: