Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Отнемат короната на нашата "Мис Вселена" заради крехка възраст
Автор: Екип Burgas24.bg 09:59 / 14.10.2017Коментари (3)2596
© Монитор
Николета Тодорова заема мястото на победителката.
Мира Симеонова, която бе избрана да представи страната ни на световния конкурс "Мис Вселена" преди месец по време на официална церемония в София, ще отстъпи позицията си на своята първа подгласничка.

Причина за предаването на короната стана крехката възраст на красавицата от Русе. Мира е само на 17 години, което е в разрез с политиката на конкурса всички претендентки да са навършили пълнолетие. Поемам напълно отговорност за създалото се недоразумение. Същата вечер бяха избрани представителките на няколко конкурса, сред тях и Мис Свят, откъдето преди години позволиха изпращането на момичета на тази възраст. Този факт подведе и мен, и журито да изберем Мира.

Тя, разбира се, ще има възможност да се пребори за короната догодина, когато годините й няма да са проблем", категоричен бе лицензиантът на "Мис Вселена" Страхил Гановски, цитиран от в. Монитор. Той си върна правото да излъчи българската участничка в конкурса преди броени месеци, след като от централата на форума се разграничиха от Маги Вълчанова, която бе начело през последните две години. "Организаторите се свързаха с мен. Казаха, че тя не е изпълнила договора си. Първата година така и не проведе конкурс, а изпрати служебно момиче от "Мис Национален отбор". Втората година пък проведе някакъв конкурс, но при затворени врата", обясни тогава Гановски.

Финалът на "Мис Вселена 2017" ще се проведе на 26 ноември в Лас Вегас, като заявка за участие са дали над 70 държави. От родна страна за короната ще се бори Николета Тодорова. В момента тя работи с дизайнера Стоян Радичев и бившата балерина Ана Петкова, а за САЩ 19-годишната красавица ще замине в началото на следващия месец. Междувременно във Виетнам вече тече "Мис Гранд Интернешънал". Третият по големина форум за красавици стартира на 5 октомври, а за българската представителка Ралица Кандова можем да гласуваме чрез онлайн приложение. "Тя успя вече да се сприятели с момичетата от Австралия и Филипините. Идеен двигател на конкурса е роднина на краля на Тайланд.

Ралица е втората българка, която участва в него, като в рамките на близо месец претендентките ще прекарват по 2-3 дни в няколко провинции на Виетнам", обясни директорът на "Мис Гранд Интернешънал" от българска страна Венета Кръстева. Целта, към която са се прицелили с Кандова, е класиране в топ 15, а наградата за хубавиците в този списък е 1000 долара. Първенката пък ще получи както значително по-голяма финансова инжекция, така и правото да остане в централата на конкурса в Тайланд за една година. Дали бившата ни гимнастичка ще успее да се пребори за короната във Виетнам, ще разберем на 25 октомври, когато ще се проведе финалът на "Мис Гранд Интернешънал".









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мира Симеонова определено е най-красивата Мис избирана за последните години в България. Поздравления за избора и успех на международния конкурс догодина!
0
 
 
Магдалина Вълчанова я познава цял Пловдив и знае как тръгна от практикуване на най-древната професия към прогрес Миска и преместване в София! Покойната и майка чистеше градцките тоалетни много дълги години в града, а и всеки знае майка и и баба и по колко жесток начин бяха убити от братът на Магдалина. Цялото семейство са по затворите и целият град ги избягва. Въпросната освен с проституция едва ли би могла да се занимава с нещо друго
0
 
 
Маги Вълчанова не се справила? Вижда се как се е справил Страхил Гановски - гнусно, отвратително. Като правилата забраняват участие на непълнолетни, защо е допусната до участие Мира Симеонова? И после - "Дай си ми куклите, вземи си парцалките!". Не познавам никоя от участничките, но за този Гановски това трябва да е последно участие в такова шоу. Не може да дадеш корона на някого и после да си я вземеш обратно. Горкото момиче, как ли е преживяла този шок? На подгласничката Николета Тодорова желая успех! Много красива българка, като от картините на Майстора.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: