Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Принудиха Люси Дяковска да се съблече чисто гола на софийското летище
Автор: Екип Burgas24.bg 09:30 / 08.10.2017Коментари (24)3416
©
Чаровната Люси Дяковска била принудена да се съблече чисто гола на софийското летище. Къдравелката направила забележка на една от служителките да се държи по-адекватно с група швейцарски пенсионери. Реакцията на жената била да я завлече в една от стаичките и да я накара да се съблече чисто гола. Заканила се дори да отмени полета й и да не излети. Не случила обаче на човек, тъй като Дяковска не й останала длъжна. 

На софийското летище Люси се възмутила от отношението към две двойки швейцарски пенсионери. Единият човек бил с часовник за диабет, имал документ, че не трябва да го сваля. "Служителите го насилиха да си свали часовника. Една жена не спря да му говори на български: "Бе, свали го, бе". С изключително пошъл тон. Швейцарците се притесниха и аз се обадих: "Извинявайте, госпожо, говорите ли английски, хората не ви разбират. И си оправете тона". Какво беше последствието за мен? Тази госпожа ми каза две думи на "вие" и после се обърна на "ти" - "Бе, ти тук за важна ли се мислиш, бе. 

Казах й, госпожо, говорете ми на вие, не се познаваме. Бе аз ще си говоря както си искам, бе. Бе, ти искаш ли сега да не излетиш, бе". Казвам: "Искам да видя как ще се случи това", споделя Люси. Тогава служителката я принудила да тръгне с нея, ядосана, че й казват как да си върши работата. Продължила да говори на червенокосата ни певица в същия тон, докато вървели до стаичката, където й наредила да се съблече.

"Аз веднага й казах, че ще го направя. Попитах дали и бельото да съблека. Тя каза - да. И аз - веднага", разказва Дяковска. След това попитала нелюбезната служителка дали иска да се облече и да повтори процедурата със събличането, ако й е толкова приятно да гледа. "Видя, че няма какво да направи, когато от другата страна има опонент, който не й позволява да го унижи. Беше ми много смешно. Но ме тревожи това, че елементарните хора налагат елементарност в отношенията", гневи се вечно усмихнатата певица.


Източник: в. "Шоу"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И мен са ме събличали, защото ми изхвърлиха 150 мл. балсам за лице на "Клиник" . аз изроптах, съответно ме изпратиха в стаичката с детенце на 2 г. Предпочетох да не направя по-голям скандал, защото задължително щях да изпусна полета, а летях за Африка през Франкфурт. Позволяват си да злоупотребяват със служебно положение. Много пъти са ме опипвали, но като знам какво стана с Дайана Рос на Франкфурт,/арестуваха я на летището и освен, че изпусна полета, плати голяма глоба за обида на служебно лице и трябваше и да се извинява на някаква, която я опипвала на гейта за проверка на пътниците/ изобщо не ми минава през ум да протестирам!
-2
 
 
Източник: в. "Шоу" - в превод: Евтин ПР
Красивите дървета около пазара до Стадиона загиват! Не са подкастряни откак са засадени. Ако това се направи, те ще бъдат спасени.Моля отнесете проблема до отговорния фактор.
на 09.10.2017 г.
+2
 
 
Много тъп народ, много тъпи коментари от хора, които не ценят изкуството и талантите ни. С право са се спасили в Западна Европа. Гледайте си Биг Брадър, Фермата и се оригвайте! Пфу!
+4
 
 
Начетох се на умствено ограничени коментари....Големи хейтъри, голямо нещо. Елементарни сте.. Дори не мога да ви нарека хора, защото няма нищо човешко у вас!
-2
 
 
Ми тя си е лесбо. Тя само това е чакала, служителката да я накара да се съблече по гол гъз.
+2
 
 
Научно-фантасатичен разказ за вдигане на рейтинга. В НИКОЯ страна, включително и в България сам човек не съблича никой. Трябва да са поне трима. От години вече не гледам Нова телевизия. Непрекъснато да ти натрапват ОБРАТНИ и цигани... вече е прекалено. Люси, Пеньо, дъщерята на Йорданка Христова, Пенка, Денди, Азис, Евгени Минчев. " И така, до края на света!" Нямам думи.
-2
 
 
Трябваше да си направи и селфи - щеше да е по-достоверно!
-2
 
 
И гола,и облечена-никаква разлика.Мършава лесбийка с голямо самочувствие.Ако бях на митницата щях с ритник да я пратя в самолета без даже да я погледна.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: