Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Какво се случи с обещанието за собствена база на Нефтохимик? Феновете отнесоха въпроса до спортния министър Красен Кралев
Автор: Екип Burgas24.bg 15:28 / 28.09.2017Коментари (2)3033
©
Две години след солидното обещание за собствена база със 1500 седящи места и тренировъчно игрище, феновете на Нефтохимик се питат - какво се случва? Този наболял за всички проблем отнесе днес един от най-сърцатите "зелени" фенове Ивайло Стаматов до спортния министър Красен Кралев.

"Преди две години ни обещаха тази база - лично господин кметът ни събра в зала "Бойчо Брънзов" и ни обеща. Преди месец обаче се гласува нова докладна, която променя абсолютно всичко. Оказва се, че там няма да има база на Нефтохимик, а маломерно игрище с два тенис корта. Аз имам запис на едно обещание от 2015 година, точно преди местните избори, че там ще бъде построен малък стадион с 1500 места с опция за 2000 места и тренировъчно игрище. От 12 милиона стана 16 милиона, сега още милион и 600 хиляди... Не знам къде ще отидат тези пари, но база за Нефтохимик няма", обясни Стаматов пред Красен Кралев.

"Освен това в комплекс "Изгрев" има база, която е направена от общината. На нея тренират нашите деца. Има опция две от игрищата да се съберат, гласувано е на общинска сесия, но от две години нищо не е свършено. Затова нямаме футбол в Бургас - когато пораснат, децата няма къде да тренират. Отделно стадионът в "Лазур" не се поддържа и се разпада. От фенклуба ви призоваваме да поемете някаква инициатива, да говорите с господин Николов", добави Стаматов от името на целия фенклуб.

Той е категоричен, че няма да избързва с разпространяването на видеозаписа с обещанието на кмета, но ако не се вземат необходимите мерки, ще прибегне и до тази крайна мярка.

Как премина целият разговор - вижте във видеото, предоставено ни от burgas-sport.com!









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 29.09.2017 г.
0
 
 
Наивници. Каква база, какви 5 лв. От толкова солидни бази, които имаха Черноморец и Нефтохимик, какво остана - едно нищо. Окрадено и рушащо се. В Бургас за футбол не се мисли. Ето сега - ще строят голяма зала. За чий чеп ни е. Та ние не можем да си поддържаме сега съществуващите зали, вие ни правите нова. Нещо, като на свинче - звънче е цялата работа, ама нищо - някой все ще се облажи покрай тези грандиозни проекти...Само след 2-3 години ще видите на какво ще заприлича Арена Бургас. Ще заприлича на това, на което вмомента приличат ст. Черноморец, ст. Лазур, Младост и зала Брънзов. Строим без идея, кой ще поддържа и ползва. Зала за 15 000 човека. Алоу, кой ще я пълни в Бургас - тези от Ямбол, Сливен и околията ли ? Кой ?
0
 
 
Пускайте записа, целия свят да види как се подиграват с великия Нефтохимик. Да се събере на другия ден съвета за сигурност на ООН и да видим тогава кон боб яде ли.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: