Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Произвол! Побеснелите айтоски цигани пуснати на свобода часове след кървавото нападение?
©
Побеснелите цигани, които нападнаха с брадви и бухалки българи в айтоското село Мъглен, са пуснати на свобода само няколко часа след кървавия опит за убийство. Този сигнал е достигнал до ОЗБГ, чийто лидер Стефан Петров даде гласност за тежкото престъпление, предоставяйки кадрите на медиите.

Становище на Организацията за закрила на българските граждани: 

До ОЗБГ достигна следната информация. Информацията все още не е потвърдена, но тези дни ще бъде направено. През това време даваме възможност на РУП Айтос да отговори дали информацията е истинска, или не. Медиите също могат да проверят достоверността на информацията.

"На 15 септември около 16:30 часа цигани се опитват да убият българина Илиян Мавров. Циганите са разпознати и задържани в полицията за разпит. Информацията, която към момента не е проверена и достигна до ОЗБГ, е, че полицай с инициали Р. Х., който е разследващ полицай за случая, е освободил още на 15 септември около 23:00 часа циганските престъпници. Освободени са и със знанието на него пряк началник, като този началник се явява ръководител отдел, група, звено или както там е структурата на съответното РУП. Тоест, единият разрешава, другият пуска! Освободени са с мотива, че циганите са дали показания, че не са знаели какво са причинили на Илиян Мавров, не знаели, че е в болница, не знаели, че главата му е разцепена и т.н."

ОЗБГ не отправя обвинения, докато истината не излезе наяве. Към момента се интересуваме на коя дата са освободени циганите, в колко часа и защо? ОЗБГ е организация, която получава различни сигнали и една от нашите функции е да изясним истинността им и да вземем адекватни мерки. Всеки сигнал се проверява по различни начини, като един от тези начини е с помощта на медиите, които и запознават обществото с проблеми, които част от управляващите не желаят да стават обществено достояние.

Спасението е в обединението. Да живее България!




Още по темата: общо новини по темата: 12
21.09.2017 »
21.09.2017 »
20.09.2017 »
20.09.2017 »
19.09.2017 »
19.09.2017 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
В момента, в който едно критично мнозинство от граждани осмисли изцяло, че МВР и някои съпътстващи институции продължават да съществуват единствено, за да крепят една клика, без значение дали тя е Политбюро или набедените му за капиталисти наследници, нещата ще се променят. Все още има много недоволни, защо полицията е в комбина или открито пасивна срещу беснеещи цигани, стрелящи председатели на общински съвети, мутри и всякаква измет, без да си дават ясна сметка, че МВР все още не служи на своите работодатели - гражданите. В своя остатъчен вид от "онова време" неговата цел е все още да служи за параван на "наш'те" хора и да следи да не би някой справедливо да им потърси сметка. От цигански барони до депутати с бели автобуси - всичко все още е в служба на изметта, за прикриване на доказателства, потулване на следи и потушаване на справедливи протести. Обществото ни сякаш все още не може да осмисли реално това, за да сложим край веднъж завинаги на това безобразие и да се започне на чисто с малцинството достойни униформени и новите, които ще бъдат привлечени.
+5
 
 
Охххх как ми намирисва, че след година две ще стане като във дивия запад едно време... Всеки ще се разхожда я със бокс, я със нож или най-лошото пистолет... Така е докато "Бройко" ги смята за малцинство и им дава помощи без да работят и по цял ден се чудят какво да направят мръсните мангали... Спете още господа политици и прокуратурата, после като вземем всичко във наши ръце да няма ама чакай малко сега защо така....
+5
 
 
Ако продължава все така Бездействието и Безхаберието на управляващите не е далеч момента в който, слепия ще прогледне, спящия ще се събуди и куция ще проходи..... Казано иначе народа сам ще се самосезира. Ако все още не са го осъзнали да го разберат, че Българския народ е търпелив но не и безпаметен. Тези, които харчат народни пари и се издържат от парите на работещите - Данъкоплатци е Крайно време да изпълнят - Работните си задължения!! Всички тези безумия във всяка една сфера трябва да спрат и всеки да си получи присъдата.
0
 
 
Аз ли не съм видял или много много не се отрази по националните медии това?
+4
 
 
Много е неразумно да ги пуснат. Някой може да си изтърве нервите и да стане голяма беля. И най-вероятно така и ще стане
+7
 
 
А сега трябва да закопчаят тъпите ченгета,защото те ВСИЧКО СА ЗНАЕЛИ,и въпреки това са пуснали мангалите,които нищо не са знаели.Обаче са имали пари...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: