Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кали обясни защо е арестуван синът й
Автор: Екип Burgas24.bg 09:29 / 07.09.2017Коментари (15)1682
© btv
"Георги има приятел Влади, който е пълнолетен. Моят син е бил с придружител на 18 години с тази разлика, че придружителят не му е бил роднина". Това заяви певицата Кали по повод глобата, наложена заради сина ѝ, защото е бил навън без придружител след 22 часа.

"Става въпрос за 4-ма младежи в един автомобил. На светофар на зелен сигнал, вместо да завие, шофьорът продължава направо. Млад шофьор извършва нарушение и аз бих се объркала. Полицаите ги спират и проверяват документите", разказва още певицата и пояснява. 

"Арестуван проверен и задържан от полицията за 24 часа. Две момчета по 17 години и месеца и 2 на по 18 години", каза още Кали в ефира на bTV. От своя страна психологът Христо Монов поясни, че когато през 2009 г. е приет законът за закрила на детето, е решено, че не трябва да има такъв документ, защото ще стане голямо объркване. "Аз съм гражданин на тази страна с позиция по всяко нещо. Не може да глобяваш детето ми 6 месеца преди навършване на пълнолетие, а да оставяш деца 14-15 годишни на морето са дрогирани и пияни", каза още певицата. 

"Извикали са майка ми, която носи отговорност за него и бабата на другото дете и са му съставили акт. Взели са книжката на другото момче, която не е издадена в България и служи като лична карта. Да изземат документ, който не е съставен в нашата страна. Те сякаш имат някакъв норматив за съставени актове. Аз няма да си платя глобата и ще обжалвам, защото се чувствам дискриминирана", недоволства още Кали. 

Тя показа и съставения акт, като поясни, че не се четат думите на полицая, а само на провинилия се. "Защо органите още не са се самосезирали. Аз ще го кажа съвсем направо. Случаят Сузанита. Защо да не сме морална полиция", коментира от своя страна експертът.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Аз винаги съм била против тази забрана. Много мои връстници вече си отидоха и знаете ли..., никой от тях не се сбогува с живота след 22:00ч. Злините нямат вечерен час. А ако родителят не е съумял да изгради достатъчно добра връзка с детето си, за да знае къде е и с кого е (елементарни неща), нито закон, нито присъда могат да го направят.
+2
 
 
Кали е мъжко момиче очаквах обратна реакция от нейна страна. Не бива да толерираме грешното поведение на децата си , щом има нарушение трябва да има и наказание. Книжката била от друга държава, ма служила като лична карта , ма това и онова. Събират се вечер късно и правят състезания, нямат работа на вън без родител. Ако стане нещо трагично, ще си скубем косите. Ако беше в друга държава щеше да бъде задържан в ареста и солена глоба. Ние си докарваме децата до този хал, дрогирани, пияни и каращи без книжки, убиващи себе си и другите. Време е да се треснем по главите и да направим разлика между свобода и свободия.
0
 
 
На тази фльорца очаквам четвърто дете от четвърти мъж. Мога да си представя какъв морал и възпитание царува в дома и.
+1
 
 
Да си плати глобата и да не се прави на ощипана! Но в следващия момент се замислям, че има една прослойка в БГ, която ражда между 12 и 16 годишна възраст по 2-3 деца и направо полудявам, защото никой нищо не прави по въпроса, а проблема е масов и също е наказуем!
0
 
 
КОЛКО МУ ОТИВА ГЪРБИЦАТА НА МОЯ СИН.
+5
 
 
В нарушение ли е младият господин? Разбира се, че е.. Шест месеца до навършване на пълнолетие е твърде дълъг срок, г-жо "звезда". Вместо да кажете едно "извинете", Вие тук от десет кладенеца вода ни носите, за да ни убедите, че синковецът няма вина. Естествено, защото по-малки от него са пияни и дрогирани нейде из българското бетономорие. Това е оправдание на ученик в предучилищна възраст, на чието интелектуално ниво сте Вие.
+4
 
 
Само тук почваме да вряскаме. В нормалните държави ще благодари на органите и ще излезе с декларация осъждаща подобно поведение.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: