Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Нефтохимик преразказа информацията на Burgas24.bg! А крадецът вика – дръжте крадеца!
Автор: Екип Burgas24.bg 20:56 / 17.08.2017Коментари (1)4091
© Burgas24.bg
Президентът на аутсорсинг компанията "Съдърланд" е готов да помага на Нефтохимик, но при определени условия
Нефтохимик потвърди новината на Burgas24.bg - има преговори за евентуално партньорство между Нефтохимик и аутсорсинг компанията "Съдърланд".

Припомняме, че ние единствени съобщихме новината - само няколко дни след инициираната от кмета Димитър Николов среща. А не преди два месеца, редом с други 14 възможни алтернативи за съдбата на бургаския клуб, както направиха някои наши "колеги". 

Никъде в публикациите си не сме конкретизирали за договори, параметри и т.н. Обявили сме, че има преговори, но дебело сме подчертали, че има куп искания и условия от двете страни, за да се случи сделката. В последния материал, публикуван днес, сме цитирали коректно шефа на Локомотив Бургас Костадин Джамбазов.

От Нефтохимик обаче се обидили, че не сме ги потърсили за коментар. По-точно един от шефовете май се засегна, че е пренебрегнат. Същият този, който може и да остане без работа, ако "Съдърланд" влезе официално в Нефтохимик. 

От клуба, лесно е да се досетите под чия диктовка, се опитаха да поставят под съмнение достоверността на публикуваните от нас новини. Е, за тяхна информация - през последните дни наш репортер разговаря два пъти лично с финансовия благодетел Павел Бошнаков, така както говори и с кмета Димитър Николов. Бизнесменът ни държи в течение за процесите в Нефтохимик, така че да имаме всички гледни точки.

Ще пуснем и неговото становище когато преценим, че е дошъл моментът. Колкото до "вечния директор" и бивш разносвач на лимонада - той има достатъчно медийни изяви пред пиарката си!

И последно - скандално и смехотворно е драскачите, които всеки ден сътворяват по някоя нова "сензация" да определят работата на сериозните сайтове като "медийни балони". Особено когато са написали поредната простотия за нов стадион и инвестиции за 6 милиона лева. Нещо, което днес ядоса кмета Димитър Николов, но пък сериозно разсмя пресцентъра му. Колеги, в такива случаи се казва "Крадецът вика - дръжте крадеца"!
Още по темата: общо новини по темата: 4
21.09.2017
17.08.2017
15.08.2017
14.08.2017






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 18.08.2017 г.
0
 
 
Барбата - спасител :D :D :D Джамбаза - директор :D :D :D
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: