Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Проговори един от пребитите гардове в "Бикини", разкри ужасяващи подробности за мелето
Автор: Екип Burgas24.bg 13:47 / 26.07.2017Коментари (2)30450
© Burgas24.bg
Ужасяващи подробности за екшъна в созополския бар "Бикини" разкри един от пребитите гардове.

Благоевградчанинът Кирил Тодоров разказва пред колегите от pirinsko.com как се е стигнало до свирепото меле. По думите му във въпросната вечер всичко станала за около 10 минути, време през което повечето от посетителите на дискотеката дори и не разбрали какво става.

"Както всяка вечер, така и тогава бях на работа, заедно с още двама свои колеги Станислав Тенев и Иван Захирев от Бургас. Станислав пазеше входа на дискотеката отвън, аз и Иван бяхме вътре. Изведнъж видяхме как в дискотеката влизат около десетина човека. По - късно разбрахме, че всъщност групата им била от 20 души, като останалите десет бяха останали да чакат пред дискотеката, както и да наблюдават дали няма да дойде полиция. Десетимата влезли, сред които главатарят и популярен в бургаския ъндърграунд Димитър Харалампиев - Рочата, Янчо и Георги Джендов дори не бяха платили и вход.
Още с влизането си вътре всички те започнаха да се блъскат в хората, без обаче да ги закачат. Но ясно личеше, че са влезнали в дискотеката с идея за проблем. Побутваха се в хората все едно е случайно. Като бодигард от дълги години обаче на мен ми стана ясно, че всеки момент ще се случи нещо. Инстинкта ми не ме излъга и след по - малко от пет минути от влизането на мутрите те се нахвърлиха върху мен и колегата ми. Първо започнаха да се разправят с управителя Христо Бардуков после се насочиха към нас. Започнаха да ни удрят, повалиха ни на земята и започнаха да ни ритат. Ние като охрана нямаме правомощия да посягаме и поради тази причина се оставихме на тях. Ако и ние бяхме скочили да се бием те щяха да ни изпозаколят. Това, че им се оставихме да ни удрят всъщност спаси всички от големи беди. Не ми се мисли какво щеше да стане. Всичко стана буквално за не повече от десет минути, след което си тръгнаха така, както бяха дошли.

На излизане от дискотеката единия от тях се нахвърли върху мен с думите : " Падни бе, падни бе, на колене бе" и аз тогава само му казаха : " Какъв си ти да ти падам на теб на колене". В този момент, той ме удари в лицето и отново ме повали на земята. На случилото се стана свидетел единствено управителя на нощния клуб Христо Бардуков, който ми помогна да се изправя след това. Нападателите за първи път идват в тази дискотека, досега не бяха влизали в нея. Говори се, че влезли в дискотеката с цел сплашване, на кого обаче, така и все още не е ясно. Всички са мутри когато са група по 10-15 човека с ножове и палки. Ей, няма действащи реални закони. Да посягаш на длъжностно лице, полицай, охрана и накрая да си виновен че при самозащита си го ударил. Посягаш и лежиш минимум 5 години плюс бой за профилактика. Това трябва за да има респект а не заключен за 24 часа да има повече права от пострадалия", заключи Кирил Тодоров.

Той допълни, че въпреки нанесения побой няма да се откаже от работата си на бодигард, тъй като тя е в кръвта му : " Не се страхувам от нищо и от никого, това е моята работа и ще продължа да я работя с хъс и желание, както и досега. Това е нещото, което обичам да правя и няма да се откажа занапред, само защото в страната ни няма закони, които да сложат ред на нещата", категоричен е Кирил Тодоров.

За случилото се незабавно е уведомен и собственикът на дискотека "Бикини" благоевградският бизнесмен Красимир Николов, познат като Шапката. Той пристигнал на място веднага след като е информиран за станалото се, но за минути се разминал с мутрите. Източници разкриват, че Николов е разговарял поотделно с всички засегнати от боя, както и че е обещал да ги обезщети за станалото.




Още по темата: общо новини по темата: 7
31.07.2017 »
25.07.2017 »
25.07.2017 »
25.07.2017 »
24.07.2017 »
24.07.2017 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ама това всъшност дори не е новина ... ама малко хора ще разберат какво казвам. Когато бандити бият идиоти, това не е новина а подвеждаща дезинформирашата манипулация на съзанието, най-примитивна форма на брейнсторминг!
0
 
 
Що не е жив Жоро да видиш какви мутри са тез палячовци да не говорим за Васко
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Борба за влияние в Близкия Изток
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Почина патриарх Неофит
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: