Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Дъщерята на Толстой, който обиди България: Да не дава Господ да учите в руски университет
Автор: Екип Burgas24.bg 16:26 / 22.07.2017Коментари (7)2051
©
Дъщерята на депутата от Думата Пьотр Толстой Александра посъветва връстниците си "да не дава Господ" да учат в руски университет и похвали обучението в американските висши училища.

Пьотр Толстой е депутат от партията на Путин "Единна Русия" и заместник-председател на Думата. През септември миналата година той обиди България с думите: "Разбира се. Просто ще я купим цялата. Половината от крайбрежието вече купихме".

Пьотр Толстой има кариера и на политически агитатор със собствено предаване по Первый канал. В предаването си често твърди, че Западът и САЩ искат да унищожат Русия и да заграбят ресурсите ѝ.

Дъщерята му Александра обаче живее в САЩ и се похвали, че вече учи в Yale University и "това е страхотен университет".

В отговор на въпрос на потребители в ask.fm планира ли да учи в московската "Висша школа по икономика" Александра написа: "Да не дава Господ. Учейки в тази система, много се разочаровах".

Тя е силно критична и към Факултета по журналистика на престижния Московски държавен университет (впрочем именно там са учили голяма част от най-популярните руски журналисти):

"Факултетът по журналистика на МГУ много се развали, хич не ви съветвам да учите там".

След признанията на Александра Пьотр Толстой се опита да я оправдае:

"Това си е нейният личен живот, какво да го обсъждам. Това, че тя харесва определен университет, изобщо не означава, че не е патриот."








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Патриотизма в Расия,както и в България е обикновен КУРВАЛЪК.....ку**ите са едни и същи,модел от Перестройката с наследство бетоните червени задници на майки и бащи,баби и дядовци. Какви да са децата ? Боклуци! Тях не ги интерисува патриотизма а ПО ДОБРОТО МЯСТО за Бъдещето им :) Срещу това ни пропаганда ни идеология важи....Дали баща и ще ни убеждава за личния и избор или ще ни доказва личния му ПРОВАЛ,като патриот....факта си е факт.Децата на "патриоти" и политически ЛЕКЕТА търсят на хляба мекото.Те са наясно,че в собствените си страни бъдеще няма и с това плюят в дзурлите на възпитателните си лицемерни родители!
-3
 
 
с две думи .... раснаците са гомна продажни :) ..... да си вземат алошата и да си го закарат в сибир да си чукат главите в него :)
0
 
 
Родните бсп-ари са същите - 70 години балалайкаха, че капитализма ще рухне ит.н, а сега са първи капиталисти и на половината наследниците са "гнилия" капиталистически Запад да трупат знания и опит. :D
0
 
 
На всички руски олигарси и ченгета, децата им са в САЩ и западна Европа. Ако и останалите руснаци имаха пари, досега и те да са избягали от Русия. Тогава Путин ще трябва сам да копае въглища и газ, затова ги държи бедни.
-3
 
 
Че това къде живее дъщерята няма нищо общо с политическите обеждения на баща, в това няма нищо странно. Трябва да си доста ограничен да заключваш от дъщерята за бащата, а крайните русофили или амариканофили, дето само говорят и бращолевят слова за нискоинтелигентни слушатели, могат да ми направят една сочна свирка, тез мазни хамали. Ко ма интересува тоз депутат, дето сигурно в България 10 човека го знаят, че съществува!
+4
 
 
Докато той купува България, американците май купиха дъщеря му.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: