Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
След 3-годишна пауза Бургас отново ще е домакин на кръг от шампионата по джетски
Автор: Екип Burgas24.bg 16:18 / 17.07.2017Коментари (0)2212
©
След 3 годишна пауза Централен плаж Бургас отново ще бъде домакин на кръг от републиканския джетски шампионат. Най-добрите джет пилоти в България ще спорят за купа "Бургас" на 22 и 23 юли (събота и неделя), като състезателното трасе ще бъде в непосредствена близост до моста в морския град.

През 2014 година състезанието в бургаския залив бе посетено от стотици фенове на моторните спортове, като организаторите се надяват, че тази година интереса ще е още по-голям.

В битката за призовите места в отделните категории ще се включат двукратния вицеевропейски шампион по джетски Кристиян Киров. Звездната компания ще бъде допълнена от Марио Михалев, който в началото на този месец направи своя международен дебют, участвайки на Европейското първенство в Австрия, а в категория деца участие ще вземе и младата ни надежда в този спорт Алекс Петров.

Освен тях в Бургас се очакват да пристигнат още доста елитни джет пилоти, което ще направи стартовете изключително драматични.

"В края на миналия месец в Обзор дадохме старта на шампионата за тази година. Състезанието бе посетено от стотици фенове на високите скорости и два дни бяхме свидетели на невероятни емоции. Силно се надяваме, че бургазлии и гостите на града също ще уважат надпреварата и ще дойдат да се насладят на едно наистина запомнящо се състезание. Благодарим на Община Бургас и лично на Димитър Николов за протегнатата ръка, без тяхна помощ състезанието щеше да бъде невъзможно", заявиха организаторите на купа "Бургас".

И в двата дни зрителите ще се насладят на каране в няколко категории. Традиционно в първия ден ще бъдат разпределени медалите в различните дисциплини при децата и жените, а в неделя ще станем свидетели на битката на най-бързите джетове в България.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: