Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мъж попари с "бомба" от вряла вода деца на детска площадка
Автор: Екип Burgas24.bg 10:19 / 22.06.2017Коментари (46)6225
© Фейсбук
За фрапиращ случай на агресия от преди няколко дни към деца научи Varna24.bg от публикация в социалната мрежа. Мъж хвърля "бомба" с вряла вода по малчугани на детска площадка пред блок 209 във варненския квартал "Кайсиева градина", само защото малчуганите вдигали шум под блока. Ето какво написа мъж, заснел клипа с инцидента, във Фейсбук:

"Деца, включително и моите, играещи в красива новопостроена детска площадка в "Кайсиева градина" бяха атакувани с вързана торба с вряла вода, хвърлена от петия етаж. По чудо торбата се пръсна и не удари никого, но деца които бяха изгорени с врялата вода,пищяха от болка и уплаха. 

Ако мислите, че това нечовешко деяние трябва да бъде наказано, споделете това видео. Там можеше и да бъде вашето дете!", пише жената.

Ето и част от коментарите под кадрите:

"А тия родители кво стоят доло и се оплакват, а не се качат и го метнат тоя боклук през терасата?"

"То с това пищене тяхното и с тея обиди, пак, че само това е хвърлил. Родителите като не им правят забележки така става. Ако беше някой по-луд с по-хлабави нерви можеше и по-зле да стане. Това, че е 18:00ч не означава, че могат да крещят като изоглавени. Да си играеха мирно - добре. Всеки си търси своето, ама откъде сте сигурни, че тоя човек не е бачкал като луд и просто е искал малко да си почине?"

"Първо това са деца.. не можете да ги вържете и да им запушите устите да не говорят.. като не можете да си почивате си вземете тапи за уши.. до съседство до моя апартамент има две деца.. да шумно е .. няма час който да ги ограничи.. никога не съм си позволила дори забележка да направя.. ама нали има много възпитани хора и интелигентни които през пет минути някой им е крив.. а тоя ако бях майка щях да се кача горе и да нашокам ряпата..."










Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
мръсен олигофрен, дано да му се върне
Aнонимен
на 22.06.2017 г.
+1
 
 
През деня децата пищят, крещят, викат, а вечер пиянски и наркомански сбирки до 1-2 часа посред нощ. Човек не може да се наспи и да отпочива в собствения си дом. Ще разкажа един случай. Някакъв пиян в продължение на час крещеше "искам да умра" Търпях, търпях и през балкона му казах още малко да повика и може да му се сбъдне желанието.
0
 
 
А родитела "пе***аст" чии х*й държи че на такъв език учи децата а ? Хайде холан....
+1
 
 
За игра и свирня децата имат право. Ама не и с (и за ) този ку**енски език който употребяват. И мисля че социалните са 'изтървали' и тези деца.... Ето ви поредните биячи и курвалетини силиконки... Да живее България.... С деца тъпачета тъпанарчета с криви човки..... АМИН.
0
 
 
Кой е този идиот?!! Покажете го! Да изгори децата!!! Слез и поговори с тях, спокойно им обясни...
Aнонимен
на 22.06.2017 г.
+1
 
 
Браво на човека като вдигат шум и скапаните им родителите който са за здрав бой не им пука така става ,за това от този непукизъм като пораснат ще се правят на големите мутри и мутреси .Малко им е трябвало е 10 л туба да хвърли.Видях един коментар ''.....като си спомня моето детство до 10 вечерта сме дигали шум.....''' Който е възпитаван не е вдигал шум и кротко си е играл но явно автора е от този тип на който родителите не им е пукало.После тези същите деца ще викат и вдигат шум като пораснат обаче вечер след 22-23 часа то като от малки не им се прави забележка вижте какъв ни е народа.
+1
 
 
и аз да съм и аз ще хвърля, кой би търпял такава дъндания... длъжни ли са хората да търпят някакви псевдо музиканти..... под терасите си...
0
 
 
Гайдата в 18.00 едва ли е по-шумна от звуците, които се раздават от близкия строеж до нас например или от моторите, с които така шумно някои избиват комплекси, или... има още много неща, които вдигат не по-малък шум. Но естествено комплексите се избиват най-лесно върху децата. А неадекватното поведение на някои невротизирани възрастни е излишно да коментирам. Само ще дам един съвет - психичното здраве е не-по маловажно от физическото. Не е срамно. Лекувайте си нервите навреме, защото последствията са ужасни за всички около вас! Ако се чудите защо хората ви отбягват - защото никой не харесва сърдити, злобни и изнервени хорица с празни душици! Относно възпитанието на децата - на мен ми е правено забележка в магазина, че детето ми е невъзпитано, защото било настъпило дамата зад мен. Само ще кажа, че детето беше току-що проходило и го държах за двете ръце за да не падне докато си вадих парите на касата да си платя сметката. Така че, хайде всеки преди да критикува да се позамисли малко.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: