Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кристиан Костов ще представя България на Евровизия 2017
Автор: Екип Burgas24.bg 11:41 / 13.03.2017Коментари (1)1576
© БНТ
Младият музикален идол Кристиан Костов е българският участник в тазгодишното издание на Евровизия 2017. Той ще стъпи за първи път на сцената на конкурса през май в украинската столица Киев, съобщи официално БНТ. 

Според предварително изтегления жребий, България е във втория полуфинал на музикалното състезание, който ще започне в 22:00 часа българско време на 11 май. Тогава за българския представител ще могат да гласуват зрителите и журитата на 21 държави (Украйна, Франция, Германия, Швейцария, Македония, Естония, Израел, Малта, Холандия, Сърбия, Дания, Русия, Румъния, Сан Марино, Литва, Хърватска, Норвегия, Беларус, Унгария, Австрия и Ирландия).

"Това е най-големият и вълнуващ подарък, който можех да получа 2 дни, преди да навърша 17 години. Новината, че съм избран да представя България на тази престижна сцена ме кара да се чувствам безкрайно щастлив, но и отговорен пред всички българи. От избраните участници досега, се очертава да съм най-младият, което ми се случва често. Но точно това ме мотивира да покажа, че е важно колко е голямо сърцето, таланта и вдъхновението" - сподели Кристиан Костов. 

Артистът е познат на българската публика като изпълнител на едни от най-големите поп-хитове у нас през последните няколко месеца и финалист от четвъртия сезон на музикалното риалити X Factor. Дебютният му сингъл "Не си за мен" оглави националната класация на най-излъчваните български песни в ефир за две седмици, а песента на Pavell & Venci Venc' с негово участие, "Вдигам Level", беше лидер в официалната класация 14 поредни седмици.  

Песента, която Кристиан Костов ще представи на Евровизия 2017, е озаглавена "Beautiful Mess". Композицията е с модерно поп звучене, а текстът е история на контрастни чувства и герои. Българската песен е посветена на младите хора, отстояващи ценностите, в които искрено вярват. Проектът е реализиран специално за конкурса от Вирджиния Рекърдс. Музикалната компания избра песента да бъде създадена в партньорство с творческия екип на Symphonics, в който са композиторите и музикални продуценти Борислав Миланов (България), Себастиан Арман (Австрия), Йоаким Бо Персон (Швеция). Към този международен тандем, който стои зад "If love was a crime" - хитът, завоювал 4-то място на финала на Евровизия 2016 в Стокхолм, тази година се присъединиха Алекс Омар и Александър В. Блей.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво,наистина силен и талантлив певец.Успех!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: