Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Щедрост без граници! Този бургазлия сбъдна мечтата на Ванко
Автор: Екип Burgas24.bg 17:44 / 18.01.2017Коментари (8)70045
© Burgas24.bg
Ванко Русенов, чиято съдба трогна всички, има нов телефон и отново е щастлив. Припомняме, че младежът изплака пред Burgas24.bg мъката си от това, че в снежната буря е загубил коледния си подарък от кмета Димитър Николов.

Само няколко часа след нашата публикация, Стефан Петров от Организацията за закрила на българските граждани откликна светкавично и подари нов телефон на Ванко. На срещата, организирана днес от нашия екип, Русенов благодари от сърце за чудесния подарък и за възможността да развива своето хоби - фотографията.

Това съвсем не е първото благородно дело на Стефан Петров, познат сред хората като двигател на ОЗБГ. Само преди седмица бургазлията с огромно сърце организира кръводарителска кампания, с която спаси живота на родилка с тежък кръвоизлив.

Благодарение на неговата енергия и нестихващ ентусиазъм, и тази година Организацията за Закрила на българските граждани извърши десетки благородни каузи и инициативи, сред които дарение на книги за Регионалната библиотека "П. К. Яворов", осигуряване на климатик за Дружеството на инвалидите в град Бургас и събиране на средства за ремонт на ЦДГ "Звездица" в бургаския комплекс Зорница.

В традиционни се превърнаха техните мероприятия, целящи да събудят българския дух като Факелното шествие на 19-и февруари и Неделното хоро на площад "Тройката". Не на последно място, именно Стефан Петров и ОЗБГ разбуниха духовете около сарая на Ахмед Доган и узурпирането на плажната ивица пред него.

Не само заради изброеното дотук, но и заради отношението, което влага във всяка кауза, с която се заеме, Стефан Петров е номиниран за Личност на изминалата 2016-а година. Ако искате да го подкрепите, можете да го направите ТУК!









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 19.01.2017 г.
0
 
 
Ало Анонимния баща си ли обийдаш ве глупак тапунгер за ко обийдаш добрите хора ве лаиняр ко се правиш на май ве говедо Мишка убита си е.. Йалак си бе кренен.
Aнонимен
на 19.01.2017 г.
0
 
 
До Анонимен кои си ти бе боклук и кои оплуваш ве шматорок маи теб са те праснали в затвора мизерник долен ти знаеш ли кои сам аз ве куце умряло аз сам приятелката на Ванко и збаеш ли колко сам злобна ве хеитури тапи гледаите си работата като не знаете на цовек какво му е и какви проблеми има не стоите пред мизерните си компутри и не пишете кееливи коментари ве Йалки сте злобни и завистливи сте е шибаняк.
Aнонимен
на 19.01.2017 г.
0
 
 
До всицки злобни и завистливи хора спрете да оплувате и да садите добрия цовек гледаите си работата проклетията ви няма краибвее вие се присмивате на изстрадалия ама на вас Бог ще ви се присмее знаите,це тои гледа и не забравя ако нямате какво да правите вземете и сваршете нещо полезно тапаци долни това сте вие лоши и мрасни в цервата.
Aнонимен
на 19.01.2017 г.
0
 
 
защо и в малкото хубаво нещо което направим не виждаме доброто ,а винаги гледаме от лошата страна,всички грешат, и когато решиш да направиш добро някой решава ,че трябва да ти покаже и осмее грешката ти
Aнонимен
на 18.01.2017 г.
0
 
 
май е станало мода,крими герой от миналото да стават благородни!Или в затвора май са го праснали отзаде!
0
 
 
Похвално е благородството на г-н Стефан Петров, но няма да е лошо Ванко да направи демонстрация на своето хоби - фотографияга.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: