Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Екшън в меденруднишката болница! Побеснял баща плаши лекар, че "ще му разбие муцуната"
Автор: Екип Burgas24.bg 19:34 / 09.01.2017Коментари (112)104184
© Burgas24.bg
Луд скандал стресна лекари и пациенти на болницата в най-големия бургаски комплекс "Меден рудник". Екшънът се разиграва малко след 20:00 часа на 18-и декември. От ексклузивните кадри, които ни изпрати читател на Burgas24.bg, се вижда, че причина за панаирите е отказът на медицинския екип да прегледа безплатно малко дете с температура.

Педиатър от болницата предлага на родителите два варианта за преглед на момиченцето. Първият - безплатно и по спешност, но по думите на самата лекарка, нямало индикации детето се нуждае от спешен преглед. Заради това оставал вторият вариант - да се направи частен преглед, който струва 30 лева.

Кулминацията настъпва когато бащата на детето - Калин Кирязов нахлува в кабинета на лекаря, който според неговите думи, е отказал да прегледа детето.

"Искам да ти кажа, че ще ти се случи голяма случка, маниак! Разбираш ли ме? Просто не си уцелил човека, на когото да правиш номерца. Ще ти разбия муцуната, въобще не ме интересува, дали ще дойдат ченгета - от Четвърто, Второ, Пето... Разбивам ти муцуната на секундата. Аз ти казах, че детето има температура 38,5, а ти ме връщаш. Разбираш ли, какво ти говоря, бе маниак", заплашително нарежда разгневеният баща.

Има ли някакво основание и дали реакцията на Калин е най-добрият начин да защити детето си - оставяме преценката на нашите читатели.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 22.04.2020 г.
Aнонимен
на 12.01.2017 г.
0
 
 
Тоя "баща" е за разстрел.
Aнонимен
на 11.01.2017 г.
0
 
 
Не смятах да бъда анонимна - Долното написа Розалия Чипчиева - гр.Златоград
Aнонимен
на 11.01.2017 г.
0
 
 
По стечение на обстоятелствата познавам д.р Симеон Печев. Прекрасен човек и отличен специалист! Точно такова отношение не заслужава младия лекар, който стартира своята кариера с желание и любов към професията си. Не обвинявам обаче и младите родители, които са обезпокоени за състоянието на детето си. Нека държавата се замисли с тази здравна реформа колко неудобства създава за пациента и на какво унижение подлага специалистите с тези промени, които налага. Редно е младия баща да размисли и потърси извинение от д-р Печев, защото той наистина не отказва да прегледа детето, а търси по-добрия вариант, като изчаква колегата си педиатър.
Aнонимен
на 10.01.2017 г.
0
 
 
Много ми допадна кометара за морскич Перник и ''матриала''! Коментарите са напълно излишни :Д
Aнонимен
на 10.01.2017 г.
0
 
 
Човека е на пълно прав да се ядосва ако и моето дете имаше температура и ми откажат да го прегледат бих реагирала по същия начин. Те са дежурен кабинет случва ло ми се е да ходя 2 пъти излезе един заспал които едвам можеше да говори защото беше сънен .То лесно да се говори от страни на ли не са вашите деца.
0
 
 
"Станали сме големи егоисти, искаме да правим неща, от които ще получим нещо, ще имаме отплата. Най-голямата отплата за човека е да види другия, другото човешко същество усмихнато и щастливо. Ще се радвам, ако всички хора започнат да бъдат малко по-добри, състрадателни и помагащи си". Ето ви един цитат на дядо, когото две деца преди два дни са извадили от снега. Надали ще се понрави на много "здравомислещи" ;) лекари, но нека все пак да има и такива хора не само на думи.
0
 
 
Ирена Вълкова Високо образовани? С подобно елементарно отношение към някой, който чака за преглед на детето му повече от час, пък било то и бургаска мутра? С нищо не се заличава изгонената мутра от гонещия, пък ако ще и 10 специалности да е изкарал. А за отношението ми към "детенцето на мама", наглостта не заслужава по-различно отношение, сори! :D
0
 
 
Та - да - даам! Бии за да те уважават! Е аз не съм видяла някъде в пространството лекар да заплашва пациент с побой защото идва и му казва "Ей боклук ,батка,докторче ect. ИСКАМ антибиотик и/или обезболяващо - ти си длъжен да ми го изпишеш нали ти плащам с мойте здравни осигуровки заплатата".Повярвайте ми много мои колеги могат да се защитят доста добре физически от такива пациенти,но избират умерения тон защото така правят високообразованите хора.Интелигентните хора отстъпват пред грозното поведение ,както ни учи стара сентенция.Аз имам друга любима сентенция-""Най-умния винаги отстъпва"-каква велика мисъл! Това обяснява господството на глупостта в света"Мария фон Ебнер-Ешенбах
0
 
 
След като мразите лекарите, защо търсите помощ от тях? Лекувайте се сами. Има врачки, баячки, интернет, Наталия Кобилкина.... и т.н.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: