Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Търси се директор за новото училище "Александър Георгиев - Коджакафалията“
Автор: Екип Burgas24.bg 14:59 / 06.01.2017Коментари (0)1603
©
Община Бургас обявява конкурс за избор на директор на най-новото училище - ОУ "Александър Георгиев - Коджакафалията". Търси се динамичен лидер, който да има ясна и модерна визия за развитие на учебното заведение и стремеж за въвеждане на иновативни методи и високи стандарти на преподаване. Директорът трябва да може да вдъхновява учителите и учениците за създаване на иновативна среда и нова училищна култура, както и да изгражда успешни и активни личности с необходимите знания, умения и компетентности.

Кандидатстването за работното място ще се осъществява изцяло по електронен път. Всички изисквания и критерии, както и заявлението за участие в конкурса, вече са качени на официалната интернет страница на Общината.

В заявлението освен личните данни на кандидата, той трябва да посочи 3 свои ценности и 3 силни качества, които мисли, че притежава и ще са му от полза при заемане на длъжността. Кандидатстващият трябва да представи име и контакт на 2 лица, които са готови да предоставят препоръка за него.
Попълненото заявление се изпраща отново по електронен път заедно с прикачените сканирани копия на останалите необходими документи - автобиография, мотивационно писмо, документ за придобита степен на висше образование, документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит, сертификат за работа с компютър, за владеене на английски език и др.

Новост сред изискванията е участниците да изпратят портфолио с добри педагогически практики, осъществени от или под ръководството на кандидата и да представят своята лична визия за развитие на училището - как изглежда едно иновативно училище, какви ще бъдат новите форми на обучение /уроци, учебно време и др./, методите на преподаване и т.н.

Критериите и изискванията на конкурса са насочени към подбор на креативни и амбициозни хора, с желание за работа в сферата на образованието и с иновативни идеи за развитие на учебното заведение. Кандидатстващият трябва да притежава творческо мислене и да проявява иновативност, както и да познава съвременните информационни и комуникационни технологии, за да може да ги използва за повишаване качеството на обучение в училището.
В конкурса могат да кандидатстват и хора, които не са от Бургас, стига да отговарят на останалите условия.

Крайният срок за подаване на документите е 25-ти януари.
При изпращане на документите кандидатите ще получават автоматичен отговор от системата, че са получени успешно, както и персонален код за достъп и извършване на проверка на резултатите.

Допуснатите до следващия етап от конкурса ще се явяват на писмен електронен изпит-тест и решаване на казуси в група, които ще бъдат на 8 февруари. Третият етап включва индивидуално събеседване с избраните кандидати.

Кандидатурите ще бъдат оценявани от експерти от Общината и РУО-Бургас. Одобреният за позицията участник ще бъде предложен за назначаване от кмета и от началника на Регионалното управление на образованието.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: