Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Обявиха за издирване бургазлия, смятан за убиеца на пастир
Автор: Екип Burgas24.bg 17:07 / 15.12.2016Коментари (0)1434
©
Полицията в Шумен обяви за издирване 41-годишният Атанас Манолов Михайлов от Бургас, заподозрян, че е убиецът на Хюсеин Реджеб от върбишкото село Бяла река. Убийството е станало в село Златар, община Велики Преслав, където само преди няколко дни двамата били наети за пастири.

Чорбаджията им осигурил подслон в една негова наследствена къща, цанил ги срещу 10 лв на ден и храна да пасат овцете. Никой не ги е познавал в селото. Жертвата е била многократно намушкана с нож по тялото, най-много прободни рани попаднали в ключицата в ляво. Удрян е по лицето до посиняване. Тройната аутопсия ще уточни кои от раните са били фатални. Но според непотвърдена информация намерили го с прерязано гърло. Най-вероятно убийството е станало след пиянски свада в нощта срещу сряда. Убиецът е изчезнал веднага. Местни хора го видели някъде между 8 и 10 часа да напуска селото с две чанти багаж. Обяснил, че се мести, намерил си друга работа. В бързината обаче изпускал под леглото калъфче с документи, включително и личната си карта, която криминалистите намерили. Закланият е намерен в стаята от фермера. След като двамата пастири заранта в сряда не изкарали овцете на паша, той отишъл да ти търси и намерил мъртвото тяло на Хюсеин на леглото. От предполагаемия убиец нямало и следа. Няма го и ножът. 

Според местни хора от родното село Бяла река Хюсеин рядко се вясвал там. Работел като строител някъде из Бургаско, откъдето пък е убиецът. Според неофициална информация и двамата са лежали по затворите и от там се познавали. Как са се озовали заедно в селото не е ясно, но се предполага, че фермерът ги е цанил двамата едновременно. Жертвата никога не се е женил, били трима братя, но сега е жив само по-малкият, 45-годишният Неджат Реджеб. Той живеел в Шумен и работел като общински чиновник, разказва местни.

Имал брат близнак, който починал преди години. Сега пък Хюсеин е убит и това много го разстроило. Атанас Манолов Михайлов се издирва във връзка с извършено криминално престъпление, писаха в прес съобщение от полицията от Шумен . За последно мъжът е бил видян в село Златар, община Велики Преслав в сряда между 8 и 10 часа сутринта. Бил облечен с тънко яке на каре с преобладаващ червен цвят. Носил е светъл бяло - розов панталон, бил е обут с кафяви обувки. Възможно е да е облечен и в работни кафяви дрехи. Атанас Михайлов е висок около 175 см, с нормално телосложение, слаб, с къса коса с леко челно оплешивяване. 

Умоляват се всички, които имат информация за него да се обадят в най-близкото полицейско управление или на телефон 112 при гарантирана анонимност.

Източник: в. 24 часа









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: