Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Отвори врати първата за Бургас аптека SOpharmacy
Автор: Екип Burgas24.bg 08:10 / 02.12.2016Коментари (0)3990
©
В Бургас днес отвори врати първата аптека SOpharmacy в града. Тя се намира на ул. Фердинандова 5, в близост до Община Бургас и на метри от ул. Александровска. 

В периода 02 - 04.12.2016 г. клиентите ще могат да се възползват от -10% отстъпка от цената на всички продукти с изключение на лекарства, отпускани по лекарско предписание и промоционалните предложения. Работното време на аптеката е в делнични дни от 8.00 до 21.00 ч., а събота и неделя и празничните дни от 08:00 - 20:00 ч. Аптеката в гр. Бургас е първа за града и четиринадесетата за страната.

В аптеки SOpharmacy ще откриете широк набор от продукти за здравословен живот, хранителни добавки и здравословни храни, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе и аксесоари.
На място могат да се изготвят и екстемпорални лекарства по рецепта.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy предлагат ефективно обслужване в спокойна, открита и приветлива среда. Всички продукти, които не са със специален режим на съхранение, са достъпни и подредени в ясни категории по предназначение, симптоми и терапии.

Клиентите на SОpharmacy от Бургас могат да се възползват от промоционалните и празничните предложения и комплекти за месец декември с отстъпки до -40%. А за нови клиенти, които се включат в програмата за лоялност на SOpharmacy, е подготвен комплимент - актуалният брой на списание SOhealth. Списанието се предлага ексклузивно само в аптеки SOpharmacy. SOhealth е издание, посветено на здравето и здравословния начин на живот, като то се подготвя от екип от доказани експерти в своята област.

За SOpharmacy

SOpharmacy е нова концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма Трейдинг и продължава и надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.

В аптеките SOpharmacy се предлагат и са налични на място лекарства по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства, изпълняват се рецепти за ветерани от войната и военноинвалиди, жълти и зелени рецепти.

Повече информация: www.sopharmacy.bg и във Фейсбук - Аптеки SOpharmacy

Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Детски градини и ясли във Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
Стрелба от автомобил край Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: