Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бургазлия: В третия си мандат Димитър Николов падна на нивото Йоан Костадинов
Автор: Екип Burgas24.bg 13:00 / 18.11.2016Коментари (30)23438
©
Читател на Burgas24.bg не сдържа огорчението си от низходящата линия в която се развива управлението на града ни.

Според него в третия си мандат Димитър Николов е паднал толкова ниско, че е стигнал нивото на предшественика си Йоан Костадинов.

Последните президентски избори потвърждават мнението на нашия читател показвайки, че ГЕРБ, в лицето на градоначалника, са загубили почти половината си електорат само за година.

Ето и пълното мнение на нашия читател, без редакторска намеса:

Никога не съм си представял, че е възможно третия мандат на Димитър Николов да прилича на третия мандат на Йоан Костадинов. Средната работна заплата в Бургас е по-ниска отколото тази в четири пъти по-малки градове, единствените сектори на промишлеността може да се определят като Ел кабел, Кроношпан и Мола?!...културния ни живот също е в Мола?! ... Но усилено кипи изграждането на фонтанчета и градинки ! Чичо Кмет, какво стана, бе?! Къде се объркаха нещата точно по-времето когато твоята партия е на власт? Бачкаме за по 600 кинта, разбиваме си колите във Възраждане и се чудим за какво го учихме това висше, като тия дето правят дограми вадят два пъти повече от нас. Бургас повече от всякога прилича на Ямбол, какво ще правим за вбъдеще ? Ще се давим във фонтаните ли ? Затова ли ги направихте, така че да не може и да се удави в тях човек ?!



Още по темата: общо новини по темата: 241
29.07.2017 »
18.02.2017 »
25.01.2017 »
23.01.2017 »
19.01.2017 »
19.01.2017 »
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Що не му направите и една свирка на човека?А за лентите,не може на готова инфра структура изградена за един вид условия да тапосаш бус лента и да ограничиш движението,защото видите ли това го правят на запад!Ганьовщина!
0
 
 
На българина е присъщо като има нещо добро да го окаля . Нямате идея колко грижовен е кмета за всички ,защото е преди всичко ЧОВЕК
0
 
 
Ти, който си го писал това и всички, които са на същото мнение, когато нямаме "фонтанчета и градинки" недоволствате, че възрастните хора и майките с деца няма къде да ходят, а сега като ги има пак ревете. Ще се удавите не във "фонтанчета", а в собствените си неприязън, вечно мрънкане и озлобление! И още нещо - несериозно е да сравнявате постиженията на сегашния ни кмет и екипа му с НИЩОТО на предшестващия кмет, както и да поставяте на един кантар ГЕРБ и БСП!
0
 
 
Ей глупак, като не ти харесва пътя и да те няма! Да не съм чула подобни сравнения! Моралното право нямаш да поставяш Митко Николов в едно изречение с мършата Йоан Костадинов!
0
 
 
Ох, да ти омръзне от набедени анализатори. Този критикар уби рибата със сравненията си. Дори на слепците е ясно колко открояващо се случват нещата в Бургас в сравнение с почти всички градове у нас. Фактите са красноречиви. Е, на всеки му се иска още и още, но с категоричното подобряване на средата в града ни, рано или късно и инвестициите в икономиката ще растат. Аз, убеден съм, че и повечето бургазлии заставаме твърдо зад кмета в куража му да твори така успешно за Бургас!
0
 
 
Сега ще избираме между комуняга и г-н Николов само , че няма да ви огрее некадърниците !
0
 
 
ми ще ядете подови отопления за спирки и фонтани бе пич,да не сте го избирали тоя академик по кражбите.
+1
 
 
По повод дискусията за градския транспорт:-Не мога да разбера , защо българинът като отиде на Запад спазва реда , плаща и се възхищава. Защо никой не казва какво ще му се случи ако кара в бус лентата в Германия, Щвейцария или Австрия. Даже ако си качи колата на тротоара в някоя градинка в Истанбул. А тук се възмущава! Чета наистина глупости , и имам чувството , че хора които може би не са били след Драгоман се изказват некомпетентно. Градският транспорт трябва да се подобрява иначе ще заприличаме на Бангладеш. Скоро Кметът изнесе данни , че в Бургас има около 220000 автомобила. Не може да се забрани на хората да имат . Но имайки кола човек трябва да е по отговорен към града си. Голяма част от колите са за работа и това не трябва да се спира . Затова трябва да има бус ленти. Проблем с колите е ,че повечето нови кооперации в центъра са продадени с гаражи , обаче повечето са превърнати в търговски обекти и колите пак са на улицата. Мисля ,че трябва да се помисли по този въпрос. Искам да напомня , че тази система на градски транспорт е работеща във Франция и Швейцария от преди около 20г. И сега е действаща. Всички сме шофьори и е хубаво да сме малко по уважаващи. Аз съм ЗА новата схема. Сигурно забравихме мръсните Икаруси , висенето по спирките и студа вътре. мисля ,че най лошото качество на българина е , че има къса и услужлива памет!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: