Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нова версия: Мейзер убила мъжа си от страх, че ще я остави
Автор: Екип Burgas24.bg 08:47 / 17.08.2016Коментари (1)1782
©
Трети ден след странното убийство на културиста Николай Димов във Варна не стихват клюките и интерпретациите при какви обстоятелства съпругата му Анита Мейзер го е умъртвила. 

"Причините за престъплението на Анита Мейзер ще бъдат изяснени в тяхната пълнота в края на досъдебното производство. Подсъдимата сама е подала сигнала за смъртта на съпруга си. Част от онова, което е заявила пред разследващите, е без процесуална стойност, поради което няма смисъл да бъде коментирано. Другата част от разказа ѝ се покрива от следствената тайна. Въздържам се да коментирам тези обстоятелства, не настоявайте. Мога да кажа, че тя изразява своята позиция за случилото се. Не казвам, че е признала вината си." 

Това заяви във вторник говорителят на окръжната прокуратура във Варна Радослав Лазаров. По думите му Мейзер има своята теория за случилото се. Всичко останало е следствена тайна. Разследването ще продължи поне 2 месеца. Говорителят на прокуратурата не пожела да коментира версията, че смъртта е настъпила по време на полов акт, в който са използвани свински опашки и различни садо-мазо атрибути. Все още се изяснявали обстоятелствата, не е готова е съдебномедицинската експертиза. 

"Реакцията на хората в състояние на стрес е различна, съответно и техните постъпки са различни. Взети са съответни проби, за да установим дали Анита Мейзер и мъжът ѝ са действали под ефекта на стимуланти", допълни Лазаров. 

Сестрата на убития Николай Димов - Милена Димова, опроверга пред Нова тв версията смъртта му да се дължи на злоупотреба с анаболи и други вещества. Според обвинението Мейзер е съзнавала, че причинява телесна повреда 

Повдигнато ѝ е обвинение за убийство по непредпазливост вследствие на умишлена средна телесна повреда. Анита и Николай били заедно от много години. Няма доказателства да е имала съучастник. Тя ще остане в ареста 72 часа, но прокуратурата ще поиска постоянен арест за Анита. По закон тя може да бъде осъдена на затвор от 2 до 8 г. Ако признае вина обаче, наказанието може да бъде намалено, каза говорителят на прокуратурата. 

Липсата на повече информация от разследването ражда слухове и версии за причините, довели до смъртта на 40-годишния Димов. Според една от тях скандалната мисис е убила своя съпруг от ревност. Двамата живееха в баровска сграда в близост до резиденция "Евксиноград" във Варна. 

Във вторник около кооперацията бе тихо. Пред нея стои луксозен джип с изписаното име на Анита вместо номер. В тази луксозна кооперация на третия етаж е домът на Мейзер. 

Никой не смее да си покаже главата или да коментира убийството. Хората отминават мълчаливо, само си шушукат. Тялото на културиста бе открито на третия етаж, където е жилището на Мейзер. Докторът, който освидетелствал смъртта, се хванал за главата, след като видял сцената на убийството. "През цялата си кариера не съм виждал подобен случай", казал лекарят. 

Близки и приятели на Анита Мейзер също допълват с нови версии и догадки, разкриват много непознати страни от образа ѝ. Едрогърдата варненка, която не е в първа младост, изпадала в паника, че може да бъде зарязана от Димов. Откакто Николай се върнал от САЩ, двамата непрекъснато се карали. Мъжът работел в Лас Вегас като фитнес инструктор и имал възможност да се среща с много по-млади и по-хубави момичета. Той се прибрал в България със сериозна сума пари и казал на Анита, че всеки момент може да я зареже, защото вече не е финансово зависим от нея. 

Дъщерята на Анита Мейзер Джули често била пращана от майка си в Гърция и САЩ. Добавил, че му писнало тя да се размотава с пройдоха като Кирил Вълчев - Киро Скалата. Чувствал се унизен и приятелите му се присмивали. Има и друга версия - Мейзер разбрала, че Димов има любовница. 

Мисълта, че ще бъде изоставена, замъглила мозъка ѝ. Най-близка приятелка на Анита Мейзер е травеститът Иво Иванов, познат като Елза Парини. Той не вярваше до последно, че тя е способна на подобно престъпление. 

"В шок съм, не мога да повярвам, че е убила човек Познавах ги двамата с Николай. Не знам дали са се карали - нито за пари, нито от ревност. Доколкото знам, си бяха заедно до последно. Не съм чувал нищо. Но забелязах, че се върна от ваканцията в Коста Рика много променена. Често избухваше, викаше, смееше се без причина. Пък и не беше толкова жизнерадостна, колкото я познаваме всички нейни приятели. Опитваше се да се разсейва с различни инициативи. Стигна дотам, че изуми всички, като направи голям рожден ден с купон на своята персийска котка Долче", каза пред "24 часа" Елза Парини. Анита Мейзер изумила наскоро всичките си приятели, като направила пищен купон за рождения ден на своята персийска котка Долче. 

Николай и Анита прекарвали по няколко месеца в годината заедно. За последно били на почивка в Коста Рика през януари. След което настъпила промяна в отношенията им. Анита си втълпила, че Николай иска да я убие, за да ѝ вземе апартаментите и дъщерята. Затова криела 25-годишната си щерка Джули ту в Гърция, ту в САЩ. Когато усетила, че Николай вече не изпитвал същата тръпка, започнала да го следи. Ровела му в телефона и разбрала за неговата любовница. Според първоначалната информация по престъплението Мейзер е планирала това да се случи. Тя е усещала, че може да се стигне до фатален край за нея или за съпруга ѝ. Затова пратила дъщеря си Джули в чужбина при своя приятелка. Киро Скалата пък се е скрил в миша дупка. Приятели на Анита разказват, че Николай буквално пребил Киро Скалата пред кафене във Варна. Бодигардовете на заведението едва го спасили от линч. За да направи напук на съпруга си, Анита пускала без пари Киро Скалата да живее в апартамента под нея заедно със своята половинка - блондинката от сирийски произход Лина Салем.



Още по темата: общо новини по темата: 124
08.09.2022 »
14.08.2020 »
14.05.2020 »
03.01.2020 »
29.11.2019 »
19.11.2019 »
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 17.08.2016 г.
0
 
 
ТЪЖНА ИСТОРИЯ НА БОКЛУЦИ.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: