Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Ексклузивно: Бургас ще има и трети Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 16:53 / 05.08.2015Коментари (5)4417
© Burgas24.bg
Само в рамките на няколко месеца Бургас може да се сдобие и с трети клуб с името Черноморец, научи ексклузивно Burgas24.bg. Общинските съветници от БСП Евгений Мосинов и Йордан Георгиев, които бяха в комисията за спасение на Черноморец обмислят да внесат докладна за създаване на общински футболен клуб със същото име. Това би било прецедент, тъй като градът ще има три клуба с марката Черноморец, без да има финансовата възможност да издържа нито един от тях.

"Пожелавам успех на новия клуб и на неговите създатели. Но за мен не е нормално да има няколко регистрации с името Черноморец. Явно е, че сега новосъздаденото дружество прави опит да се запази футболния отбор или да се създаде нов, но по този начин не се решава проблемът със собствеността", коментира Мосинов, който отбеляза, че при толкова нови дружества и сдружения човек започва да се обърква.

По думите му неговият колега Йордан Георгиев е лансирал идеята за създаване на ОФК с единствената цел да запази футбола и с мотива, че общината по-лесно би финансирала собствено дружество. На последната сесия предложението бе оттеглено, за да не се създава множественост на регистрациите, но при създалата се ситуация общинските съветници от БСП виждат все по-голяма логика в идеята.

"Аз лично ще разговарям с Георгиев и е възможно и общината да създаде дружество Черноморец. Може би ще внесем докладна още на следващата сесия. Общината трябва да си възстанови стадиона и отбора. Но има и друг въпрос - политиката започва да се меси в този проблем. Намеренията на ветераните са много чисти, но попаднаха в клопката на ГЕРБ. Всички тези, които гласуваха против комисията на Черноморец, сега тръгнаха да създават нов Черноморец. И създадоха още по-голям хаос", подчерта Мосинов.

"Определено ни вързаха ръцете, спирайки работата на комисията. Още по-жалкото е, че хората, които ни вързаха ръцете, побързаха да се наредят на първите редици при регистрацията на новия клуб. Там видях фенове на Черноморец, които направиха всичко възможно комисията да спре да съществува. Колегите от ГЕРБ да спрат с двуличието си и с партийния си егоизъм. 

Казвам го като бургазлия, не като конкурент на Димитър Николов в изборите за кмет. Когато се срещнах за пръв път с Тома Томов, той вече се беше срещнал с ГЕРБ и търсеше подкрепа и от различните партии. Сега, след като получи подкрепата на ГЕРБ, се оказа, че другите партии в града не му трябват. Черноморец е на всички бургазлии. Да го знае Тома Томов и всички, които се наредиха на първия ред за регистрацията на новия Черноморец", завърши адвокатът.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ех, слугите на Събев се активираха. Нали ви чакахме 6 месеца да направите нещо, освен да му се мазните - нищо. Имаше обявен код " Синьо" , специални покани не са пращани, ако сте искали знаехте къде да си кажете мнението. Явно ще си правите ПР за изборите на гърба на Черноморец. Слепи ли сте да видите Любо Пантелеев в залата?
на 05.08.2015 г.
0
 
 
И десет Черномореца да направят пак няма да се наядат толкова, колкото Митко Събев. Един е Черноморец ! Една е схемата и това ПСФК - незнам си колко милиона. Евала Митко, беше най-велик !
-2
 
 
Ами то май ще има повече отбори с името Черноморец от колкото фенове :д
0
 
 
Все пак България е страната на неограничените възможности.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: