Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Само в Burgas24.bg! Митко Събев пак отсвири Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 15:34 / 16.04.2015Коментари (1)3120
©
Председателят на Съвета на директорите в ПСФК Черноморец Митко Събев отсвири поредната покана за среща, научи Burgas24.bg. Бизнесменът е в чужбина и ще се прибере в България най-рано следващата седмица.

Това означава, че общински съветници, адвокати и футболни деятели напразно ще чакат утре появата на Митко Събев, която бе анонсирана много отдавна. 

На предстоящото заседание на комисията, ангажирана със спасението на стадион "Черноморец" предстои да се вземат поредните важни решения, касаещи футбола в Бургас. 

Още на предишната среща в началото на месеца стана ясно, че юристите на Ершов са входирали молба за свикване на общо събрание. 

Скандалното е, че за последните 3 години изобщо не е постъпвало предложение за свикване на такова общо събрание нито от страна на "Петрол Холдинг", нито от община Бургас. 

До утре прокуристът Пламен Киряков трябва да представи пълна информация за задълженията на футболния клуб, поименен списък на кредиторите и падежите на задълженията.

"Това, което се случва сега, трябваше да бъде направено преди две години. Не можем повече да чакаме. Дружеството е било в безтегловност, а най-лошото е, че и община Бургас не е действала достатъчно енергично, за да защити интереса си. Когато виждаш, че имаш проблеми с другия акционер, си задаваш въпроса, какво правиш в това дружество", коментира за читателите на сайта ни адвокат Евгений Мосинов, който е председател на комисията.

В момента единствено сдружение "Бъдеще за Черноморец" активно помага за финансирането на отбора, но неговите представители споделиха, че изпитват трудности - бургаският бизнес бил отдръпнат заради неяснотата около дълговете и собствеността на Черноморец.
Още по темата: общо новини по темата: 8
10.11.2018
16.07.2016
28.04.2015
24.04.2015
21.04.2015
24.03.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 16.04.2015 г.
0
 
 
Много момичета са изпадали в ситуацията на феновете на Черноморец. А казваше, че ги обича, докато им смъква панталоните.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: