Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Нефтохимик загуби с 1:3 от ЦСКА
Автор: Екип Burgas24.bg 18:37 / 23.03.2013Коментари (13)3773
Нефтохимик загуби с 1:3 от ЦСКА в контролна среща, играна днес на стадион "Лазур" в Бургас пред около две хиляди зрители.

Гостите от София бяха по-добрия отбор и напълно заслужено се поздравиха с победата, която можеше да е още по изразителна, но футболистите в "червено" се отчетоха с куп пропуски.

Спас Делев даде аванс на "армейците" в 18-ата минута. Нападателят бе изведен от Игнасио Варела и с топовен удар от въздуха от границата на наказателното поле не остави шанс на стража на "шейховете". Само три минути по-късно ЦСКА вкара нов гол във вратата на бургазлии. Мишел Платини се разписа с глава, след центриране от корнер на Спас Делев.

В 30-ата минута Нефтохимик се върна мача след гол на Божинов, който засече центриране на Желев отляво.

Резервата Мартин Камбуров фиксира крайното 1:3. Нападателят се разписа с глава, след центриране на Венцислав Василев.

Нефтохимик - ЦСКА 1:3
0:1 Делев 18
0:2 Платини 21
1:2 Божинов 30
1:3 Камбуров 84

Нефтохимик: 1. Димитров, 74. Патев, 5. Енчев, 69. Хашев, 20. Иванов, 14. Желев, 6. Гамаков, 21. Ангелов, 76. Лемперов, 9. Калоянов, 32. Божинов (Караманов, Смирнов, Георгиев, Митев, Левтеров, Молдованов, Иванов)

ЦСКА: Черни, Бандаловски, Попов, Стоянов, Венков, Анисе, Лукас Саша, Варела, Платини, Марсиньо, Делев (Господинов, Сержиньо, Камбуров, Присо, Кириакидис, Нюаджи, Крачунов, Христов, Василев)

Още по темата: общо новини по темата: 5
25.03.2013
22.03.2013
21.03.2013
20.03.2013
19.03.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Не мога да не те попитам - следиш ли какво се случва в българското първенство? Сакалиев : - Разбира се. Как мога да не следя първенството, в което се състезава отборът на сърцето ми. - Нефтохимик? Сакалиев : - Е, стига де. ЦСКА е отборът. Единственият!
+2
 
 
Всичко е хубаво,но присъствието на мангала компроментира доброто в тази среща!Успех на Нафтата!
на 24.03.2013 г.
+4
 
 
Благодаря за подкрепата ,канари . И....дано . Благодаря за подкрепата и на ръководството и феновете на ЦСКА . Хубаво е ,че има хора , които независимо от кой отбор са когато разберат за финансовите проблеми на друг не правят празник и вместо да злорадстват по "социалните мрежи " се опитват да помогнат с каквото могат . С футбол.Нито съм Левскар , нито съм ЦСКА-ар , но вчера един отбор показа ,че е гранд . Защото когато този труден момент , най-титулуваният български отбор реши да премери сили не с някой друг , а именно с нас и да припомни на всички дето много им зная устите, че винаги ще сме достоен съперник , това за мен означава много . Респект .А да иии чорбари този път не бяхме във форма ,щото ни ги нямаше нападателите . Следващият ще ви разсипем ;)
на 23.03.2013 г.
+3
 
 
Безспорно ЦСКА беше по-добрият отбор. Но го показа през около 20 минути от мача . През останалото време гледах един скучноват мач , които по-скоро представляваше опит на двата отбора да се преценят. Не мисля ,че трябва да сме с наведени глави след тази среща . Загубихме защото допуснахме страхотно глупави грешки в защита на 2 пъти и една отвратителна вратарска - третият , а не защото ЦСКА "ни преби от бой ". Липсваха нападателите ни , липсваше духа на отбора ,което е нормално предвид последните събития . Аз съм доволен от мача и мисля ,че всеки, който е свързан с отборът трябва да е . Трябват ни още такива срещи и ще влезем във форма за "А"
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: