Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Задържаха 2 фенове на Нефтохимик, които са писали с боя на ст. "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 11:30 / 23.08.2011Коментари (46)7044
© Burgas24.bg
На 22.08.т.г. около 03.45 ч. в Пето Районно управление "Полиция" - Бургас е получено съобщение, за това че двама младежи пишат с боя по стената между входовете на стадион "Лазур" - в момента на изписването с помощта на зелен и бял спрей и шаблон с логото на любимия им отбор на нецензурни думи и фигури на стената на стадиона между първи и четвърти вход, са задържани лицата : И.И., 26 годишен и Р.В., 24 годишен, и двамата от Бургас. Същите са задържани за срок до 24 часа.
Още по темата: общо новини по темата: 4
22.08.2011
20.08.2011
15.08.2011
15.08.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
шараните който имат проблем да ми пишат на лично .....
на 25.08.2011 г.
+4
 
 
Не е редно фенове на Нафтата да драскат по хорските блокове , по подлезите , по спирките и паметниците ...А тези момчета , които са драскали по стадиона са ремонтирали ...Щетите , които му нанесе футболният хулиган Красимир Балъков като го боядиса син една вечер . Него защо никой не го арестува ?! И не ми ги пробутвайте тия за частната собственост . Вашият стадион затова е буренясала съборетина ? Защото е частна собственост, нали ? А в нашия има ресторант ...Шефа ви го обърна на кръчма на наш гръб. Поморийци кой ги пита искат ли да се казват Черноморец ? Вашите босове са най-големите футболни хулигани !
-4
 
 
Какво пък намесихте сега базата до летището. Темата е за 2ма вандали а вие лека полека отидохте към Сарафово. Кажете просто - това не е правилно, въпреки че сме ощетени от Събев. А вие от 9 планини в десета. Един път като направи някой от вашите поразия ще намерите ли сили някъде дълбоко в себе си да го заклеймите или да чупите и цапате е нещо нормално във вашето ежедневие? Как пък един фен един път не си изкриви душата.....????!
+1
 
 
Той хубаво я е направил,ама поне да не трупаше от нея данъци на гърба на клуба,а и да се използваше по предназначение,а не от 3 игрища да се използва 1
+1
 
 
Ей шарани мамка ви колко нещастни сте марш от нашата тема боклуци!
-5
 
 
И кво ся драскали,ще ги глобят и тва е.Кофтито е ,че после ще ги дърпат постоянно за такива работи,но да са мислили.
на 24.08.2011 г.
+1
 
 
Какво ? какво е направил ? Ти минавал ли си оттам ? Има две игрища и напълно празна база ....Даже ел. инсталации мисля ,че няма сложени още . Тази събота я видях. Остава за Бургас точно толкова колкото и стадион Черноморец остана за Бургас и колкото дупката в Центъра остана за Бургас ...Аман от такива благодетели . И това без дори да зачеквам въпроса защо му е тази база при положение , че с Нафтата купи и 3 пъти по-модерната база в Поморие . Точно толкова е допринесъл за инфраструктурата и спорта на града колкото Ваклинчо с огромният небостъргач дето го направи в морската .
-2
 
 
Оставала за Бургас ахахаххахахахахахахаха. Докато е негова не е за никой, освен за него.
-4
 
 
Е,поне тренировъчната база я направи.Все е нещо.Остава за Бургас,няма да си я вземе у тях
на 24.08.2011 г.
+5
 
 
Айде първо Събев да вземе дейно участие в построяването на стадион , после ми обяснявай колко по-черен е Порточанов. Кво стана с 50 000 хилядната ви Арена ? Или с гнездото на Акули ? Събев купи първо Нефтохимик , после Черноморец . Много сори ама като ти купят отбора с обещание за връщане начело на А , а после те изгонят от собственият ти стадион и само благодарение на старите си играчи и бургазлии продължиш да съществуваш , няма как да не ти изглежда Порточанов направо светец в сравнение с вашата отрепка . Нашия може да крадеше ама и правеше нещо и никой отбор не унищожи за сметка на Нафтата . Вашия краде и лепи плакати ...Не ми ги сравнявай .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: