Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Разкриха редица престъпления при спец-акция в "Победа"
Автор: Екип Burgas24.bg 14:58 / 08.07.2010Коментари (2)2415
© Burgas24.bg
Днес, 8 юли,  на територията на кв. "Победа", служители от Първо Районно управление "Полиция" - Бургас, Бургаската жандармерия и Специализираните полицейски сили /Специализирано подразделение за борба с безредиците и охрана масови мероприятия/ проведоха масирана полицейска операция за установяване на извършители на престъпления, нарушаване на обществения ред и проверки на самонастанили се лица в незаконни постройки на територията на квартала.

В резултат на полицейските действия в участъка на квартала са доведени 14 лица, обитаващи незаконни постройки, като са им съставени актове по Закона за българските документи за самоличност. Установен и задържан е мъж, обявен за общодържавно издирване по множество досъдебни производства за извършени кражби.

В гаражна постройка в квартала са открити 4 игрални автомата, оставени за съхранение, чийто произход е в процес на установяване.

Задържани са пет лица за извършени кражби на вещи и имущество от домове, предприятия, офиси и фирми, разположени на територията на кв. "Победа". Установени и документирани са следните престъпления:

- на 3 май през нощта С.А. /задържан при операцията/, чрез изкривяване на ролетната щора и последвало изкъртване на входната врата, е проникнал заедно с брат си - М.С. в магазин за хранителни стоки, намиращ се на ул. "Телериг", при което са откраднати 200 лв. оборотни пари.

- на 23 юни през нощта С.А., чрез изкривяване на външна ролетна щора е проникнал заедно с брат си М.С. в магазин за месо, намиращ се на ул. «Преображенец», откъдето са откраднати : 50 м. кабел, 100 м. монофазен кабел, 6 месарски куки, 5 неръждаеми тави и 25 м. неръждаема тръба / стойността на кражбата е в размер на 3 000 лв/.

- на 27 юни през нощта, чрез взломяване на прозорец от PVC дограма е проникнато в частен дом, откъдето е извършeна кражба на плазмен телевизор и DVD / стойността на кражбата е 1 200 лв./

- за времето от 25  до 28 юни чрез взломяване на стъклото на прозорец е проникнато в компресорно помещение, намиращо се на територията на Домостроителния комбинат, като криминално проявените И.Т., брат му А.Т. и непълнолетния О.М., са извършили кражба на неустановено количество медни тръбички и медни проводници, два удължителя и медни намотки от професионален електрожен.

Работата по случаите продължава от служители на Полицейския участък "Победа" към Първо Районно управление "Полиция" - Бургас.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Всичко това е добре.Ала трябва да се замислим и за нов затвор.Ако така продължават полицаите две трети от Комлука ще е за затвора.Обаче като няма място ще ги пускат под предлог,че няма дпстатъчно доказателства .А те отново ще си тарашат на воля.
+1
 
 
Такива операции трябва да има по- често. Винаги ще искача по нещо нередно!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: