Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Лична драма! Млада жена издирва майка си, не я е виждала от 20 години!
Автор: Екип Burgas24.bg 14:15 / 14.11.2018Коментари (1)8214
© Фейсбук
Млада жена, родена в Пловдив, публикува трогателна история в социалните мрежи. 35-годишната Диана Иванова се надява така да открие родната си майка. За последен път случайно я срещнала преди 20 години на улица в София:

"Здравейте. Вече няколко дни се каня да пиша. Не ми е лесно, но ще го направя.

Казвам се Диана Димитрова Иванова и съм на 35 г. Родена съм в Пловдив на 15/06/1983. Причината да ви пиша е огромната молба да публикувате историята ми и с много късмет може и да открия майка си отново. Родителите ми се разведоха, когато бях едва на 5, огромната разлика във възрастта 25 години и нервните изблици явно си казаха думата. На 6 заживях с баща си, майка ми беше адски нервна натура и без да навлизам в подробности, не беше лесно да се живее с нея и затова направих своя избор.

Съжалявам единствено, че изгубихме връзка, вината не беше изцяло нейна, а и на баща ми и моя. Случайно я срещнах на улицата в София преди около 20 години.

Омъжих се, заживях в чужбина, баба ми и дядо ми по майчина линия починаха, много късно разбрах, отидох до Сопот, за да намеря майка и брат ми от предишния й брак, Костадин (фамилия не знам, защото бях много малка тогава). Нито майка ми бе там, нито брат ми. Съседи ме осведомиха, че майка не се е връщала дори за погребението, а брат ми го гледа баща му...

Имаме различни бащи с него. Преди два дни говорих с баща си, който е на 92 и сега се сети да сподели, че преди около 2 месеца някой звъннал у дома да го пита каква е връзката му с майка ми. Дали от възрастта, или умишлено, казал, че са разведени от години и да не го притесняват повече. Останах шокирана, защото не съм очаквала, че няма да прояви поне малко грижа да разбере кой се обажда и какво се е случило.

Много съм притеснена, че тя е сама някъде там и има нужда от помощ, а може би няма кой да й подаде ръка. Каквато и да е била в годините, каквото и да я е накарало да не се обърне назад, аз искам да се погрижа за нея, все пак ми е майка.

Да, знам, че много хора ще са против, а други ще обвиняват, но моля всеки от вас, който може да я познава и има информация за това къде е в момента, да я сподели с мен. Готова съм да се погрижа за нея и да възнаградя всяка помощ. Моля ви, ако някой познава Славка Цветкова Павлова, родом от Сопот, на 63 години в момента, да ми помогне да я открия. Майка е родена на 11/03/1955 и е живяла на много места, последно обаждането е дошло от Стара Загора.

Баба ми се казваше Донка Павлова, а дядо ми Цвятко Павлов. Ще бъда адски благодарна на всяка информация. Прикачвам и снимка, на която съм още бебе, просто за визуална прилика. Огромни благодарности предварително за това, че изчетохте молбата ми".



Още по темата: общо новини по темата: 2
29.11.2018 »
15.11.2018 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 14.11.2018 г.
+3
 
 
Тъжна история. Голямата разлика в годините ми напомня за един случай, за който се шумеше преди време...как младо момиче на 20 и нещо беше приятелка на 50-60 годишен. Още едно доказателство, че такива разлики в годините са просто неестествени и противо-природни.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: