Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Само в Burgas24.bg: Директорка забучи мъжки полов орган на торта и гордо се показа! Трябва ли да я виним за постъпката й?
Автор: Екип Burgas24.bg 17:42 / 20.06.2018Коментари (21)83703
©
Родители се свързаха с редакцията на Burgas24.bg, възмутени от поведението на директора на училището в село Оризаре Красимира Стоянова. Те ни изпратиха снимка, публикувана от въпросната в социалната мрежа, от която изобщо не кореспондира със заеманата от нея длъжност. На перверзния кадър, за който твърдят, че е заснет преди около месец, се вижда как педагожката държи в ръцете си торта, на която вместо свещички се мъдри мъжки полов орган. 

 Burgas24.bg публикува писмото без редакторска намеса:

"Всеки директор или учител, стъпвайки на позицията, която заема, автоматично се отказва от част от личния си живот, с цел опазване на личната си репутация и тази на учебното заведение, в което преподава.

В периода на провеждане на конкурсите за училищни директори, временно изпълняващата длъжността директор на училището в Бургаското село Оризаре - Красимира Стоянова, противно на очакванията за достойно поведение и възпитател, даващ част от моралното обучение на своите ученици, демонстрира странни перверзни наклонности пред цялото общество в личния си фейсбук профил. Въпросната Стоянова качва снимка навръх рождения си ден с торта, на която вместо забучени свещички има поставен... мъжки полов член. Явно тази жена, като поредната издънка в образователната сфера, няма никакъв срам и не чувства притеснение да поставя личния си живот под зоркия поглед на всички нейни приятели, учители и ученици.

Дали пък така не демонстрира начин за преодоляване на демографската криза в образованието или промяна в изискванията за заемането на длъжността Директор?

А дали съответните институции ще се самосизират за скандалното й поведение или пък точно те са тези, които поддържат подобни кадри с цел политически игри и срив в образователната система?

Жалко, че такива образи са допуснати до такава длъжностна позиция и развалят авторитета на училищната общност. Жалък е и факта, че имат достъпа да управляват цял учителски колектив. А още по- жалкото е, че в България не е единствения такъв случай. Пореден пример за дъното на безпросветност... Такива хора ли ще определят бъдещето на нашите деца? Въпросът е докога ще се допускат подобни “специалисти" в образователната ни система... Случаите зачестяват, а отговорните си носят кръста. Институциите спят, родителите мълчат. И така ще е, докато нещо не се промени. С уважение, възмутен българин.. Един от многото", пише в сигнала до Burgas24.bg.

Медията предоставя право на отговор на засегнатите страни!



Още по темата: общо новини по темата: 3
25.06.2018 »
23.06.2018 »
21.06.2018 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 27.06.2018 г.
0
 
 
АМИ ТЙА,ДНЕС ТАКА ,А УТРЕ КОИ ЗНАЕ КАКВО МОЗЕ ДА НАПРАВИ С ТОЙА,,4ЛЕН,,ПРЕД ПУБЛИКА ОТ ДЕЗА.БИВА,БИВА ,АМА 4АК ТОЛКОВА ПРОСТОТИИ МОГАТ ДА СЕ ВИДЙАТ САМО В НАСХАТА ДАРЗАВА,ЗАСХТОТО НА НИКОИ НЕ МУ ПУКА,КОЕТО Е СТРАСХНО ВЕ4Е.
Aнонимен
на 23.06.2018 г.
0
 
 
Демокрацията е свободомислие,но не и АНАРХИЯ! А ЗА И.Д. ШЕФКАТА,ИМА ЕДНСА НАРОДОСЛОВИЦА- ЗА ТАКЪВ Г..З , ТАКЪВ К..Р! НЕКС ДА Ѝ Е ХАИРЛИЯ!
Aнонимен
на 23.06.2018 г.
0
 
 
Не знам какво ви прави толкова голямо впечатление че жената е сложила свещичка която изглежда на мъжки полов орган сигурно е сложена от приятели като безобидна шега а вие какво я направихте и вие си нямате работа че се занимавате с личния живот на хората децата още от малки знаят какво е секс и псувни тази статия сигурно е направена от някакъв чикибоец или някаква разпоретина само да засрами директорката а за родителите да ви кажа спокойно някой ден и вашите дъщерички ще го лапнат така че не се напрягайте да пишете някакви си глупости и съм сигурен че нито един от вас не я познава за да каже каква е тя така че не пишете глупости и си гледайте вашият живот не чуждия
Aнонимен
на 21.06.2018 г.
0
 
 
Всеки има личен живот, така е. НО...Тя е директор, а всички учители в Фейса си имат и профили на ученици. На нея самата приятно ли ще и е, на другия ден. Децата да я разнасят по коридорите с телефоните...елате да видите госпожата, че е и директор.
0
 
 
3..2..1 ...и започват моралните да се скандализират. В личния си живот всички сме хора и рождения си ден може да го празнува както иска.Има доста по-възмутителни неща според мен като злобата и подлостта, клюкарстването и тн.
Aнонимен
на 21.06.2018 г.
0
 
 
Защо бягате от реалността ,докато не се въведе истинско сексуално възпитание в поколенията ,винаги ще робуваме на остарели норми .ВСИЧКИ ДЕЦА още от 10 г знаят за секса а вие продължавате да доказвате ,че щъркелите ги носят.Бъдете истински реалисти .Някога имаше следната приказка"аз като съм комунист не ми ли се е@е.Продължавайте да живеете в своя измислен свят от 18 век.Въпрос на ценности ,и измислен морал.Много може да продължавам,а имали смисъл и полза.Пръстите на ръката не са еднакви .....
Aнонимен
на 21.06.2018 г.
-1
 
 
Е чак пък толкова драма,не забравяйте ,че всички сме хора и се забавляваме по различен начин и то точно в празнични дни,въпроса дали не е изненада от приятели зададохте ли си го?
Aнонимен
на 21.06.2018 г.
-3
 
 
Аз пък не виждам проблем! Учителите също са българи!
+3
 
 
Кой за какво си мисли... Но не е необходимо да го показва... :(
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
Бомби в училищата
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: