Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Уважаван гинеколог разстреля любимото бяло коте на известно семейство юристи в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 15:43 / 05.01.2018Коментари (9)44904
©
Снимката е илюстративна
Срещу уважавания акушер-гинеколог от Бургас д-р Стефан Миринчев е образувано досъдебно производство във Второ РУП - за умишлено и с проявена особена жестокост убийство на любимото коте на известното семейство юристи Кацарски, информира "Флагман".

Бившият топследовател Красимир Кацарски е сред най-търсените понастоящем адвокати по наказателни дела, а съпругата му Красимира Донева е съдия, председател на Районния съд в гр.Средец. Всъщност домашното бяло коте е на тяхното момченце, което е на 3 годинки и което е видяло мъртвото телце, недоумявайки защо топлият и пухкав Алфи не помръдва.

Заради хладнокръвния разстрел на Алфи, според новите промените в НК, а и вече според практиката на няколко съдилища, д-р Миринчев трябва да понесе ефективна присъда от 1 до 3 години затвор и глоба от 1000 до 10 000 лв. Днес телцето на Алфи бе изпратено за аутопсия от експерти във Ветеринарния институт в Стара Загора.

Къщите на семействата Миринчеви и Кацарски са на една и съща улица в кв.Банево, дели ги глуха част от около 3-4 метра. Съседи са от 7 години.

"В началото бяхме приятели. Постепенно обаче отношенията ни охладняха, защото д-р Миринчев често бе засичан от мен с огнестрелно оръжие. Пушката е флоберка или въздушна. Не е ловец. Казвам го, защото е странно подобно поведение. Аз съм бивш полицай и следовател. След като напуснах системата, предадох служебното си оръжие, защото не мисля, че ми е нужно. Последователно изчезнаха две наши котета. По-рано той имаше голямо куче, което почина от старост, сега са си взели друго - също от едра порода. Аз и за секунда не съм подозирал, че съседът ми е способен на това, което видяхме с очите си от видеозаписа", разказва адвокат Кацарски.

На 2 януари сем.Кацарски се завръща от празненство за Нова година и заварва в градинката на двора си безжизненото телце на Алфи. Детето се втурва да го гушне, не проумява, че може да е мъртво. Майката прибира веднага момченцето, което обаче започва неутешимо да плаче и пита защо Алфи не помръдва.

"Жена ми посегна към Алфи, за да го махнем от двора. Установи, че все още телцето е топло, решихме че е починало в градинката в двора ни от отравяне. Тя предложи да пуснем запис от видеокамерата, за да видим дали се е мъчило. Бяхме потресени от видяното", добавя Кацарски.

На видеото се вижда, че котето Алфи се е промъкнало в двора на сем.Миринчеви, което е подразнило кучето им. Кучето връхлита върху котето и го притиска в ъгъла до оградата. В този момент съпругата на гинеколога - Яна Миринчева пуши цигара и наблюдава сцената.

Вижда се, че дава знак на д-р Миринчев да се приближи. След известно време той идва с пушка в ръка. Наглася приклада, прави стъпка-две назад, прицелва се и от разстояние 3-4 метра гърми в котето.

От шок, ужас и болка телцето му отскача на височина близо метър и половина, по силата на някакъв антифизичен закон побягва и успява с невероятни сетни сили да се прибере у дома, залитайки пада в градинката и издъхва веднага.

След тази гледка Кацарски вдига телцето и вижда кръвта по бялата козина. След което вика полиция.
"Можех и да замълча, но този човек ходи с пушка, утре може да я насочи към детето ми, което ще си играе с друго коте.", категоричен е адвокат Кацарски.




Още по темата: общо новини по темата: 2
17.01.2018 »
05.01.2018 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 17.01.2018 г.
0
 
 
безобразие тези хора това че професията е лекар не говори за възпитание а за лицемерие
Aнонимен
на 10.01.2018 г.
0
 
 
И това е лекар?! Потресена съм!!!
Aнонимен
на 07.01.2018 г.
+1
 
 
Е СЪДЕТЕ КАКВИ ЮРИСТИ СТЕ ДАВАЙТЕ ПРИМЕР7196
Aнонимен
на 05.01.2018 г.
-2
 
 
Хайде стига сте се правили на гальовни,ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГьОНА!!!
+1
 
 
Красиво котенце,какво ли лошо е причинил на човек положил Хипократова Клетва?
Aнонимен
на 05.01.2018 г.
+2
 
 
Що за изрод е този???!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Близки издирват Димитър Малинов
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: