Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Божо Акулата: Да фалираме АД-то и да вземем лиценза на Поморие!
Автор: Екип Burgas24.bg 18:52 / 20.04.2015Коментари (10)4538
© Burgas24.bg
Култовият фен, познат във футболните среди като Божо Акулата е поредният, който призова закъсалото дружество ПСФК Черноморец да бъде ликвидирано, видя репортер на Burgas24.bg

Същото предложение отправи преди няколко дни и представителят на община Бургас в Съвета на директорите Иван Цанев. Така футболният клуб би тръгнал на чисто, без проблеми и без задължения.

Колоритният привърженик на "акулите", който е добре познат в Бургас с твърдата си гражданска позиция и с безпрекословната си любов към Черноморец сподели и други свои надежди, касаещи спасението на любимия му клуб. 

Според Божо Акулата най-добрият вариант за всички е борещият се за промоция в професионалния футбол ОФК Поморие да даде лиценза си на бургазлии - вариант, който наскоро бе категорично отхвърлен от поморийци. Въпреки това Акулата смело разви своите виждания по въпроса. 

"Единственият вариант Бургас да има силен син отбор, борещ се за висока позиция, който да има ясни поставени цели е следният: Обединение на Поморие с Черноморец след края на сезона. Двете общини трябва да си стиснат ръцете, Черноморец да вземе лиценза на общинския отбор, който преди няколко години ни беше сателит, да се смени името на ОФК Черноморец или ПФК, АД-то да фалира и да се почне на чисто. 

Кметовете и на двата града трябва да го разберат това! Хубаво ще е да се намери някой спонсор, а тренировъчният процес може да се провежда в "Акациите", като се изясни този казус, както и в Поморие, официалните срещи да се играят на "Лазур", а контролите в Поморие. 

Дори и да се спасим от изпадане, може да не вземем лиценз, бъдещето на АД-то е... Не може ей така с лека ръка да се затрие името и традициите на най-стария клуб в града, а да се появяват нови клубове като ПФК Бургас и отбори като Поморие, които нямат футболни традиции, да играят в професионалния футбол...

Знаем, че Черноморец има много врагове, градският ни съперник само това чака - да ни закрият, но Черноморец също така е обичан от много хора и те със сигурност няма да оставят отбора на произвола на съдбата. 

Убеден съм, че ни чака добро бъдеще, за нас най-важно е да има отбор с това име, а всичко останало съм сигурен, че рано или късно ще се нареди", прочувствено написа Божо във фейсбук.
Още по темата: общо новини по темата: 3
17.04.2018
08.02.2017
24.07.2015






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 21.04.2015 г.
0
 
 
От Черноморец съм,но подкрепям и двата бургаски отбора,защото е срамота да нямаме поне един представител в А група.А що се отнася до мнението на този Божо акулата...това е пълна простотия.Наистина може да отнеме време,но по-добре да се почне от зоните.В цял свят отборите почват от начало само в България е невъзможно
+1
 
 
Преди известно време бях писал, че на Събев и Киряков трябва да се забрани да минават покрай бургаски стадион, а камо ли да се занимават с футбола в Бургас! Някои ме репликираха. Сега ще видите какви неща ще излязат като започнат ревизиите? Не е вярно че Събев е наливал, както се изразява! Напротив. Той съсипа бургаския футбол в лицето на Нефтохимик, Черноморец, а защо не и Поморие? Прилапа стадионите на Поморие/построи си хотела/ и на Нефтохимик и сега се мъчи да заграби още от Поморие. Щях да пропусна и онова прасе Балъков! Халал да е на Гриша Ганчев, но мисля че там ще има и чупене на кокали! На там отиват нещата, щото Ганчев не е чак такъв балък като Събев и Киряков.
Aнонимен
на 21.04.2015 г.
+2
 
 
Къв е тоя тоталитарен принцип на същестуване, бе ....акуло? "Ние сме най-старите, заради това имаме право, повече от всички останали. И ако трябва, ще се закриват отбори за да ни има?" Къде го има това бе? Спорен е въпросът за вашите традиции, защото отборът, за който говориш, традиционно играеше на друг стадион... ама вие чувате ли се искате да бъдат закривани клубове само за да има отбор наречен "Черноморец" в професионалните първенства? Профукахте десетки милиони в реклами, мними трудови договри, несъществуващи стадиони и тренировъчни бази. Сега пак искате някой да го отнесе вместо вас. Черноморец вече има традиции в скапването на бургаския футбол. Айде да загърбим традициите , а?
Aнонимен
на 21.04.2015 г.
+1
 
 
Такива като тоя ме карат да се срамувам, че съм фен на Черноморец! Вземи се скрий някъде и не се показвай повече!
Aнонимен
на 20.04.2015 г.
+2
 
 
Не съм съгласен да се взема лиценза на ОФК ПОМОРИЕ нека да започнат от зоните и поморие започна на чисто от зоните като общински клуб и ето резултата не може винаги на готово фалирайте и тогава си играете пак като черноморец никой няма фда ви вземе името но малко с труд и нещатас ще се получат
Aнонимен
на 20.04.2015 г.
0
 
 
Разбирам защо се носят легендите за това, че феновете на Черноморец са наркомани. Само здраво надрусан би изтропал такива разсъждения. То много лесно - фалит и айде наново. Ми ако фалира и Поморие тогава лиценза на Созопол ли ? И така фалит след фалит....
Aнонимен
на 20.04.2015 г.
+1
 
 
НАРКОМАН КАТО ИЗХАРЧИХТЕ МИЛИОНИТЕ ВИ БЕШЕ ДОБРЕ. БОКЛУЦИ И НАРКОМАНИ! НИЩО НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: