Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Пълна мистерия с изчезналите милиони на Мартин Петров
Автор: Екип Burgas24.bg 16:33 / 21.08.2020Коментари (8)18112
©
Част от парите на футболиста Мартин Петров са били прехвърлени в Дания от неговата лична банкерка Ирина Аткова. Преди три години бившият национал научи, че неговите сметки са изпразнени. От тях липсвали спестявания в размер на 3,8 млн. лева. Петров подаде сигнал до прокуратурата за извършени трансакции без негово знание.

Следствието за установяване на злоупотребата продължава и достигна до чужбина. Органите изчакват информация от Дания във връзка с инвестиции, които са направени в местно дружество от Ирина Аткова. Прокуратурата иска да установи с какви документи са извършени преводите и дали върху тях стои оригиналният подпис на Мартин Петров.

Забавянето принуди Софийския градски съд да спре гражданското дело на футболиста срещу банката, в която държеше своите авоари. Причината е липсата на оригиналните документи за извършените преводи, които се намират в следствието. Очаква се експертизите да установят дали Мартин Петров се е подписал собственоръчно върху 450 платежни операции, извършени от неговите сметки.

В хода на гражданското дело стана ясно, че от името на Мартин Петров са превеждани суми на хора, които той не познава. Сред тях е съпругът на Аткова - Димитър Йовев. Двамата все още се издирват, за да дадат показания по следствието, а след това и по гражданското дело.

Следите на банкерката се губят в Кипър. Източник на "България Днес", който е контактувал с нея през 2017-а, разказа как Аткова се е обадила от островната държава. Тя търсела работа като преводачка или служителка на рецепция.

Синът на банкерката също работел в Кипър, разказа един от ужилените клиенти - певицата Богдана Карадочева.

В следващите дни Мартин Петров окончателно ще приключи своите взаимоотношения с банката, в която държеше своите спестявания. Той подаде молба за закриване на сметките. Първоначално служителите на финансовата институция отказали да направят това заради съдебния спор между двете страни. След консултация със своите шефове банкерите предоставили бланки на футболиста, за да закрие своите сметки. В тях са останали минимални салда след болезнения финансов удар, но той продължаваше да плаща такси за обслужване. Петров изчаква да мине 30-дневният срок, за да може да сложи точка на своите извънсъдебни отношения с банката.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Толкова е сигурна Уникредит Булбанк!🐅🥵
0
 
 
Ако ги беше държал германски банки....
0
 
 
Ако беше някой непознат, обикновен човек съвсем щяха да го отсвирят. Но виж за политици и престъпници щяха да си скъсат.....
0
 
 
Той пък за кво ги пази рџ?Ђ харчи си на воля и с кеф 🙈рџ?‚
0
 
 
НЯМА МИСТЕРИИ ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ САМО НИЕ НЕ! БЯХА ГО ОТПИСАЛИ И МУ ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ! КАКВА МИСТЕРИЯ ИМА ТУК?
+1
 
 
Държава на измамници.Телефонни,финансови,имотна мафия,политически и т.н.Преди години съм чакал с нетърпение мач на националния отбор заради него,Бербатов и Стилиян.Прогонихме Стоичков на другия край на света.Срам!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: