Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес настъпва решителният момент за една зодия
Автор: Екип Burgas24.bg 08:47 / 21.01.2019Коментари (0)2913
©
Хороскоп за днес, 21 януари 2019 година:

Овен

Доста леко започвате кавгите. Вземете се в ръце, за да не разрушите поради разгорещеността си любовните или делови отношения. Навярно се нуждаете от разтоварване и правите това в дома си, стоварвайки озлоблението си върху своите близки. По-добре насочете енергията си за ремонт или друга дейност по обзавеждането и украсяването на жилището си. Днес дайте предпочитание на интелектуалните развлечения.

Телец

Намирайки се в центъра на вниманието, можете да демонстрирате своята ерудиця и високомерна реч, опитвайки се при това да завоювате разположението на харесалия ви човек. Опитите да се справите с големия брой проблеми може да ви донесе усещането за потиснатост. По-скоро днес няма да ви се наложи да почивате. За мнозина Телци търсенето на нови доходи може да се окаже по-важно от резултата.

Близнаци

Възможна е склонност към флирт, но уважавате семейните връзки. Не можете да криете чувствата си и близките ви веднага може да разберат, че интересът към тях е намалял. Мнозина Близнаци днес се отличават с необикновена любознателност и стремеж да видят колкото се може повече интересни неща.

Рак

Възможно е любимият ви човек да ви подкрепи в труден момент и да ви подскаже правилното решение на вашите проблеми. Намирате психологическа защита в семейството си, грижите се за изобилието в него и се стремите да поддържате добри отношение с всички в него. Приемайте роднините си такива, каквито са. Препоръчва се активен семеен отдих.

Лъв

Когато Лъвовете трябва да постигнат определена цел, не е възможно човек да се противопостави на тяхното очарование, те могат да привличат към себе си, да предизвикват симпатия и желание да се помогне. Напълно вероятно е на някои Лъвове да предстои сватба. Много благоприятно време за пътешествия.

Дева

Не се страхувайте да се окажете в центъра на вниманието. Мислете повече за целостта на възгледите и убежденията си отколкото за впечатлението, което можете да произведете в обществото. Получавате добра възможност за развитие на дейността си в далечни места, в чужбина и във връзка с това са възможни премествания или продължително пътуване.

Везни

Мнозина от вас получават свидетелства за любов и грижи от страна на любимия човек. Постарайте се да създадете за себе си и околните непринудена и лека атмосфера. Благоприятен ден за далечни пътувания, пътешествия и срещи с интересни хора. Повишете вниманието си към семейството и приятелите си. Непременно им направете подаръци и настройте околните на положителни емоции.

Скорпион

Възможна е оригиналност и дори ексцентричност в любовта ви. Склонни сте да изразявате уважението си към родителите. Имате изострено чувство за дълг. Може да смените местожителството си, външността и стила си на живот. Възможно е пътуване, от резултатите на което мнозина остават доволни.

Стрелец

В любовта си сте много емоционални и раними, затова и много лесно се обиждате. Много Стрелци мечтаят да срещнат родствена душа, с която да прекарат целия си живот и затова изграждат любовните си отношение бавно, но вярно. Престанете да мислите за далечния утрешен ден, живейте с настоящето, радвайте са на събитията в момента. Творческите ви замисли се отнасят до собствения ви дом. Така ви се иска да доведете всичко до съвършенство, че сте готови да рискувате и да предприемете най-невъобразими преобразувания.

Козирог

Възможно е да настъпи решителният момент да ви запознаят с родителите на вашия избраник или да го поканите у дома си. Особена радост ви носят семейните посещения на театър и на културни мероприятия. Контактите с приятелите ви са прагматични – съвместни развлечения, почивка сред природата.

Водолей

Това е забележителен период, в който можете да се заемете със своята външност, да се настроите на романтична вълна и да въведете ред в гардероба си. Характерни за вас са сдържаността и достойния маниер на държание. Чужди са ви суетенето и прибързаността. Благоприятен ден за нови запознанства, разкрепостяване и нови увлечения. Добър ден за общуване. Споделете с околните резултатите от своите успехи.

Риби

Силната ви привързаност към миналото няма да ви даде възможността да живеете пълноценен емоционален и еротичен живот в настоящето. Може да се държите егоистично, постоянно да ровите и да се скарате, ако вашата половинка постъпва така, както не ви се харесва. Разположени сте да се видите с роднините и познатите си, да пътувате много, да завържете нови познанства.



Още по темата: общо новини по темата: 566
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: