Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Силвия Пеева е красивата шофьорка, оправдала положителната нарко проба с френска любов и поглъщане
Автор: Екип Burgas24.bg 15:11 / 19.01.2019Коментари (4)10981
©
Снимката е илюстративна
Преди дни изключително куриозен случай е шашнал бургаските ченгета. Млада и много красива дама е спряна за рутинна проверка от полицаи в центъра на града, направена й е проба за алкохол и наркотици, като полевият тест за дрога е дал положителен резултат. Пред ченгетата обаче дамата се оправдала по изключително куриозен начин – не била вземала амфетамини, но малко преди да се качи в автомобила си правила френска любов на гаджето си и погълнала семенната течност!

От "Дарик радио" излъчиха любопитен материал по темата, разкривайки допълнителни подробности. На 10 януари т.г. шофьорката, чието име е Силвия Пеева, се движила с лек автомобил "Фиат Пунто", когато към 1,10 часа на ул. "Митрополит Симеон“ в Бургас била спряна за проверка от полицията.

При тест с дрегер за наркотични вещества, апаратът отчел бензодиазепини, амфетамин и метамфетамин. Униформените останали озадачени, когато младата жена обяснила, че се връща от дома на приятеля си, с когото само минути по-рано се впуснали в разгорещена прелюдия към удоволствия в "хоризонтално положение".

Щедрата орална любов и последвалият бурен екстаз, до който довела партньора си, били гарнитурата в еротичното блюдо. Затова и полевият тест по слюнка дал такъв резултат. Макар описаната сюжетна линия да присъства често в мокрите сънища на силния пол, версията й била отхвърлена.

Още повече, че подобен сценарий, полицаите вече били чували. От три други жени в рамките на месец, обявили се до една за страстни почитателки на "френския класицизъм". По случая е образувано незабавно производство по чл. 343б, ал.3 от Наказателния кодекс, който предвижда отнемане на книжката,  дерегистрация на автомобила, до 3 г. затвор и глоба до 1500 лв. Извън чисто криминалната нишка и пикантните подробности, случаят разбива преградите между сладострастието на любовната игра и консервативното наказателно право. И поставя на дневен ред един по-важен въпрос:

Може ли жената да носи наказателна отговорност за погълнатата семенна течност. Коментарите по темата, един от друг по ексцентрични, истинско пътешествие из света на медицината, криминалистиката, органичната химия, инженерната наука, и дори... кърменето. За еротика и интимност тук изобщо не се говори.

"Както бебето поема антитела от кърмата на майка си и тя трябва да е здрава, така има логика, вещества от телесните течности на един човек да преминат в друг човек. Не е ясно в какъв процент става това", коментират бургазлии.

"Зависи, ако това се повтаря многократно, защо да не отиде. Колко вещество - зависи от тръбопровода. Един може да има 1 милилитър, друг -  0,1 милилитър,  и ако тръбопровода му е голям и с достатъчно сила...както с шланговете в бензиностанциите...“, смятат други.

Юристи отправят призиви да се направи следствен експеримент, за да се установи - предават ли се наркотични вещества при орална любов. И да се провери - ще отчете ли дрегерът алкохол в кръвта на жена, чиито устни са доставили наслада мъж, прекалил със спиртните напитки.

Колегите се допитват и до медицинско лице, което е категорично, че подобна опция, е напълно възможна. 

"Всяко едно вещество, когато мине през бъбреците и се обработи, попада до всички течности, които се отделят от организма, включително и слюнката... Освен това има няколко вида метаамфетамин. Това не е чисто вещество. И трябва да се види за колко време се преработва и се появява в крайните участъци на мъжките тела, в какви нива и т.н. И и чак след това, може да се направи извод каква е първоначалната доза приета от мъжа...Все пак, за да бъде засечено с дрегер, той трябва да взел изключително големи количества. Да не говорим, че и нейния организъм  също го е преработил още веднъж. Има си нива на полуразпад", категоричен е медицинският експерт, до когото са се допитали колегите.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Юристи отправят призиви да се направи следствен експеримент, за да се установи - предават ли се наркотични вещества при орална любов. Май искат да лапнат и тия Юристи да видят как е)))
Aнонимен
на 19.01.2019 г.
+3
 
 
И пак стигаме до дискриминсция Оказва се че по "слабия"пол може да се друса и да ксра а мъжете не.защито и да са правили св-р-а на някого няма да ди признае. Не е ли време да развенчаем мита за "слабия "пол.Те вече са по-силния пол,но от криворазбрана мъжественост не желаем да си го признаем.
+5
 
 
Дали са проверили и аналното отверстие за нелесни течности.Сигурно и там има течности,дето не са нейни.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: