Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Преизбраха Павлин Ковачев на важен пост
Автор: Екип Burgas24.bg 15:57 / 13.12.2018Коментари (0)1861
©
С единодушие бургаските членове на Международната полицейска асоциация / МПА/ преизбраха за председател на управителния съвет на крайморската секция служителя при ОДМВР Бургас - Павлин Ковачев.

Кандидатурата му бе издигната на база богатия опит в сферата на международните полицейски контакти и издигане имиджа на Бургаската секция при партньорствата с полицейските асоциации от Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина и Черна гора.

Този трети по ред петгодишен мандат бе определен от Павлин Ковачев, като огромно предизвикателство, което го амбицира и дава възможност за по-широко разгръщане на идеите и прозрачност на действията. Ковачев благодари за оказаното доверие и разясни на присъстващите 80 бургаски членове от общо 223-мата, имащи право на глас, идеите и обосновката си за новия управителен съвет. В него, като членове бяха избрани представители не само на възлови отдели в Бургаската областната дирекция, а и представители от по-отдалечени райони на Северното и Южно Черноморие.

Като първа задача в новия си мандат Павлин Ковачев очерта поканата от Международна полицейска асоциация - Секция Косово за благотворителна среща, предвидена да се проведе в Ниш, Република Сърбия за времето 21-23.12.т.г. Ангажимент е и придобиването на членство от бившите членове на Международна полицейска асоциация – Секция Русия Светлана и Игор Лукаш, които са пожелали да презаверят членството си, но вече като част от Секция – Бургас на МПА.

Припомняме, че Павлин Ковачев е и единствения представител на Секция – Бургас към МПА, който има право на глас в националната секция. На проведеното общо отчетно-изборно събрание на Международната полицейска асоциация – Секция България, Ковачев бе избран за член на новия управителен съвет на национално ниво, разполагащ също с петгодишен мандат. В българската секция, оглавявана от Огнян Богоев от Гранична полиция Благоевград, като нов член освен бургаския представител бе избрана и Десислава Викторова от Главна дирекция "Национална полиция" – София.

В първото съвещание на новоизбрания управителен съвет инспектор Павлин Ковачев – председател на управителния съвет на Бургаската секция заяви: "За мен е чест, че съм единственият за сега полицейски служител от Бургас, който влиза в управлението на тази така уважавана по света структура! Ще направя всичко по силите си за да продължа да издигам имиджа на Международната полицейска асоциация и да променям обществените нагласи към служителите на реда в положителна посока, на само на местно, но и на национално ниво".








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:
Пожар в Айтос
09:09 / 28.03.2024

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: