Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Полицаи връчиха "разпореждане" след публикация за протестите във "Фейсбук"
Автор: Екип Burgas24.bg 20:13 / 15.11.2018Коментари (3)2353
Гражданин беше посетен от полицията след публикация за протестите във "Фейсбук". Случаят предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи.

Вчера униформен от Самоков  посещават къщата на 19-годишния Ангел Христов в село Маджаре. Причината – подтиквал към бунт на протестите. Майка му снима с телефон връчването на т.нар. "разпореждане".  Според Ангел, поводът за полицейското внимание е, че споделил публикация за протестите във "Фейсбук" групата "Забелязано в Самоков".

"Аз си седя вкъщи и ми идва разпореждане, че едва ли не съм бунтовник, че съм бил организатор на протеста в Самоков, което не е истина", каза Ангел Христов за бТВ. "Страшно много се възмутих. Не може човек да не може да си споделя мнението в България", каза Анита Христова, майка на Ангел.

"Получихме и проверихме информацията по съответния ред. Смисълът му е превантивен, да се предотвратят евентуални бъдещи нарушения на обществения ред и престъпления", коментира гл. инсп. Васил Попов, директор на РУ – Самков.

Ангел посочва, че не е ходил на протести до сега, но е бил посещаван от полицията и друг път. Освен младежът, същото предупреждение са получили и други четирима от района на Самоков.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Абсурдно е да се случи, защото най- малкото не го е писал той, а е бил хакнат или е забравил да се лог-аутне и друг е постнал през неговия профил...
+1
 
 
Тоя яко ни пазят от комунизма. Припомнят ни приоми от онова време може би с надеждата да ги намразим (приомите). Сега е момента гербаджийските ботове да изпишат 2 страници коментари срещу червените задници на различните от тях, да ги поплюят дружно и да ни предупредят, че комунизЪма идва ако те си отидат. Хайде момчета запълнете празното пространство в главите но с гербаджийска мъдрост.
+1
 
 
за да му отидат полицаите на крака ..... бая бая мнение ще да е споделял :) ...... нещо от рода на избийте ги изгорете ги и ..... що ми се струва че и тук доста народ трябва да му се напомни от полицията че с насилие не се правят работите :)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: